Veldig fornøyd! Fylkesnes Bil, 03, april 2018

Sigmund Nordfonn og kona har vært hos Håvard på Husnes-avdelingen til Fylkesnes Bil og hentet sin nye, flotte Mercedes-Benz B-Klasse.

Dette er en bil de kjenner godt fra før.

– Vi har hatt B-Klasse tidligere, og hadde funnet en aktuell bil på Østlandet. Vi visste imidlertid at Fylkesnes Bil også har denne bilen, og at den fra tid til annen er tilgjengelig som bruktbil. Vi logget oss på hjemmesiden fylkesnesbil.no, som er både klar og tydelig, og fant heldigvis det vi var på jakt etter.

Nordfonn har vært yrkessjåfør i mange år, og liker å kjøre bil. Spesielt Mercedes-Benz B-Klasse

– Vi har hatt både A- og C-Klasse tidligere, men B-Klassen er favoritten. Den er kompakt, men har likevel god plass. Vi liker også den høye sittestillingen, og at den er både sikker og driftssikker. Dette er rett og slett en bil vi føler oss trygge i. Det teller mye for oss, sier Nordfonn.

Han er heller ikke ukjent med å handle bil hos Fylkesnes Bil.

– Jeg kjøpte min første bil hos Fylkesnes Bil i 1983, en Mitsubishi Lancer, og vet hva bedriften står for. Jeg er veldig fornøyd med Fylkesnes Bil, både på salg og ettermarked, sier han.

Sundebuen synes også at verkstedsordningen på Husnes fungerer godt.

– Fylkesnes Service Express, som ukentlig transporterer biler til og fra service på Stord fungerer veldig bra. For en normal service leverer jeg bilen inn på Husnes den ene dagen, og henter den igjen den neste – fiks ferdig. I mellomtiden får jeg tilbud om en gunstig verkstedleiebil. Det er slik vi vil ha det – enkelt og ukomplisert, avslutter en engasjert Nordfonn.

Takk for tilliten og lykke til med B-Klassen, Sigmund!

Kjempeservice!

 

Gleder oss til ny runde med Peugeot!

Fra Kombicamp til Vito!

– God erstatning for kona!

– Beste plassen å kjøpe bil!

– Service-en her er veldig, veldig bra!

– Fantastisk opplevelse å handle her!

Riktig verktøy er viktig!