Fra Kombicamp til Vito! Fylkesnes Bil, 18, desember 2017

Jon Morten Espevik og Arnfinn Norheim har parkert sine verdsatte arbeidskamerater foran butikken vår på Heiane. Karene er daglig leder og fagarbeider i bygg-firmaet Sag og Bygg As, og er innom med hver sin Mercedes-Benz Vito.

Jeg har hatt to firmabiler fra Fylkesnes Bil tidligere. Det sier litt, det!

Arnfinn Norheim, Sag og Bygg As

Bømlo-firmaet Sag og Bygg har åtte ansatte, og jobber med store og små prosjekter på øya, både nybygg og restaureringsjobber. – Vi bygger naust, rorbuer, hytter, boliger og påbygg. Firmaet ble etablert i 2001, og i starten arbeidet vi ut fra en Combicamp, smiler de to.

Slik er det ikke nå lenger. Karene tilbringer arbeidsdagen i hver sin Mercedes-Benz Vito, og de nye bilene blir lagt merke til.

– Noen synes det er råflott at vi kjører Mercedes, men husk at dette er kontoret vårt! Da er det viktig med en god kjørekomfort, sier Jon Morten Espevik.

Norheim kunne ikke vært mer enig.

– Bilene er rett og slett knallgod å kjøre, sier han. De er godt isolerte – ja, nesten som å kjøre en personbil!

Og det er ikke første gang de er hos Fylkesnes Bil.

– Jeg har hatt to firmabiler fra Fylkesnes Bil tidligere. Det sier litt, det, smiler Norheim. Nå er vi tilbake igjen, og har fått god oppfølging fra Fredrik – vi er veldig fornøyd med han!

I tillegg er det enkelt å handle lokalt, sier Espevik. Det er et styr å kjøre til Haugesund for service eller andre ting som oppstår – nærhet til forhandler betyr derfor mye. Vi ønsker ikke å bruke tida vår på unødvendige ting.

Espevik fikk sin Vito allerde før sommerferien, mens Arnfinn har hatt sin på veien i snart to måneder. – Vi er veldig fornøyd med automatgiret. Det hadde jeg ikke helt tro på, sier Espevik, men det har overrasket meg. Det gir god kjørekomfort og bedre førerplass i bilen, sier han, før han fortsetter.

God kjørekomfort og vanvittig gode lys!

Jon Espevik, Sag og Bygg As

Vanvittig god lys
– Lysene på bilen er også vannvittig gode. Jeg har i tillegg en ekstra LED lyslist montert, og liker godt de svingbare lyktene, sier Espevik.

At dette er en oppgradering fra kombicamp-dagene er de begge enige om.

– Den automatiske fjernlysassistenten er helt fantastisk. Det er irriterende når man møter sjåfører på veien som glemmer å blende ned, men av og til er man seint ute selv også. Da er det fint å merke at bilen allerede har blendet ned, smiler Espevik.

Innredning
Bilen til Arnfinn er dessuten tilpasset med hevet gulv og store uttrekksskuffer. – Skuffene gjør det lett å holde god orden. Her ligger verktøyet sikkert og stødig. Jeg har også tilgang fra begge sider, og slipper å lete etter ting.

Hyggelig å høre at dere er fornøyd med oss og deres nye biler, gutter. Takk for samtalen og lykke til videre!

Er du næringsdrivende? Vi har et stort utvalg i store og små varebiler. Ta kontakt med en av våre selgere for et konkurransedyktig tilbud.

– God erstatning for kona!

– Beste plassen å kjøpe bil!

– Service-en her er veldig, veldig bra!

– Fantastisk opplevelse å handle her!

Riktig verktøy er viktig!