Riktig verktøy er viktig! Fylkesnes Bil, 29, november 2016

Bilselger Kjetil Gundegjerde og kundemottaker på Peugeot-verkstedet med byggmester Sortland hos Norgeshus Bømlo.

Distriktets mest populære varebil
Lauritz Sortland er byggmester, prosjektleder og medeier i Norgeshus Bømlo og i dag var han på Heiane for å hente ny bil til bedriften.

Den gode kundebehandlingen er avgjørende for hvorfor vi velger Fylkesnes Bil

Lauritz Sortland, Norgeshus Bømlo

Valget falt på distriktets mest populære varebil igjen, en Peugeot Partner.

– Dette er den fjerde Partneren vår, ellers har vi også fem Experter – bare Peugeot-er altså, sier Sortland.

Norgeshus Bømlo har 18 ansatte med hovedkontor på Bømlo og er i ferd med å etablere en avdeling på Stord. – Vi bygger hus på Bømlo, Stord og Fitjar, derfor går bilene mye og det er viktig at de fungerer når de skal.

Travle byggmestere trenger riktig utstyr
– Vi leverer kvalitet til riktig tid, og i en hektisk hverdag er det viktig med riktig verktøy, enten det er spikerpistol eller bil.

– Når vi velger leverandører er reklamasjonshåndteringen viktig. Med Peugeot-ene har vi imidlertid ikke hatt behov for den slags. Peugeot har et stort spekter av varebiler. Bilene er praktiske, med enkel inn- og utstigning, god kjørekomfort og ikke minst god driftssikkerhet. De kan oppsummeres med bare ett ord: pålitelige! Vi er rett og slett veldig fornøyd med Peugeot!

Peugeot-ene kan egentlig oppsummeres med bare ett ord: pålitelige!

Lauritz Sortland, Norgeshus Bømlo

Velger lokale leverandører
Norgeshus Bømlo liker å bruke lokale leverandører og Sortland foreller oss gjerne hvorfor han kjøper bil hos distriktets største bilsenter.

– Vi er veldig godt fornøyd med Fylkesnes Bil, og den gode kundebehandlingen er avgjørende for hvorfor vi velger dere. Vi har undersøkt andre leverandører men ender opp her. Vi synes det er viktig å bruke lokale leverandører, og å velge en seriøs forhandler er trygt. Her er alt på stell og vi får hjelpen vi trenger.

– Det er Kjetil vi har mest med å gjøre. Vi er veldig fornøyd med han, han hjelper oss med det vi trenger! Alle vi møter her er forresten veldig hyggelige.

Profilering viktig
Bilkjøpet denne gangen er et ledd i en gradvis fornying.

– Bilene er en god måte å profilere oss på, og sender et signal om hvem vi er. Derfor er det viktig å ha en oppdatert bilpark. I tillegg er de ansattes trivsel og sikkerhet viktig for oss.

Dekoreringen av bilen ble ordnet gjennom Byrået, alt håndtert av Fylkesnes Bil.

– Vi sier hva vi vil ha, så fikser Kjetil resten. Vi slipper arbeidet og oppfølgingen rundt dette, det er veldig bra! Hos Fylkesnes Bil er alt ivaretatt. Kjøp, profilering og overlevering – alt går knirkefritt.

Vi takker for tillitten, Lauritz. Gratulerer, og lykke til med ny bil og kommende husprosjekter!

Her ser du alle våre Peugeot lagerbiler!