– Service-en her er veldig, veldig bra! Fylkesnes Bil, 08, august 2017

På parkeringsplassen foran butikken står tre skinnende Mercedes-Benz Vito-er. Rune og Martin Ness, og Bjarte Mæhle fra Noa VVS har parkert sine nye arbeidsplasser her – og guttene er storfornøyd!

Fylkesnes Bil er gode i alle ledd. For oss betyr det god oppfølging uansett hvem vi er i kontakt med, enten det er salg eller verksted!

Rune Ness, NOA VVS

 

Noa VVS ble etablert i 2014 og holder til på Vabakkjen på Stord, men har mer enn 30 års erfaring i markedet.

– Vi arbeider mot privat og næring med både nybygg og vedlikehold, sier daglig leder Rune Ness. Bedriften deres er i vekst, og har rikelig med jobb. Det at vi er fleksible og kan snu oss fort er nok det som er vårt største fortinn, sier han.

Da samtalen dreies mot deres nye varebiler, er Rune tydelig.

Vi handler her!

– Det er nok av bil-leverandører å velge mellom, men vi handler her. Nærhet og trygghet er viktig, og vi vet vi får hjelp av dere hvis det er noe. Servicen er rett og slett veldig, veldig bra!

– Vi opplever Fylkesnes Bil som gode i alle ledd. For oss betyr det god oppfølging uansett hvem vi er i kontakt med, enten det er på salg eller verksted.

 

Sjefen har størst motor

Rune kjøpte sin første bil hos Fylkesnes Bil i 1985, og som næringsdrivende har han kjøpt biler her siden 1996. Vi har vært innom både Mitsubishi-er, Peugeot-er og Mercedes-er – alle kjøpt hos Fylkesnes Bil. Denne gangen falt valget på tre stykk Vito fra Mercedes-Benz.

 

 

Mercedes-Benz Vito er en fantastisk kjekk arbeidsplass med fantastiske kjøreegenskaper. Det blir nok flere sånne!

Rune Ness, NOA VVS

– Vi valgte en V119 og to V114 med tilpasset innredning og firehjulsdrift, sier Rune, og selvfølgelig har sjefen fått bilen med størst motor, fleiper Martin og Bjarte.

– Vi tilbringer hele arbeidsdagen vår i bilen, så både komfort og sikkerhet er viktig for oss. Vi er storveis fornøyd, bilene er kort og godt en fantastisk kjekk arbeidsplass. De skiller seg ut med fantastiske kjøreegenskaper, dette er som å kjøre en personbil, sier en engasjert Ness.

Varebilene er dessuten stilig dekorert med en hårete kar i fokus. – Alle lurer på hvem denne mannen er! Han er foreløpig ikke ansatt, men vi er på jakt etter han, smiler de tre. Da designet var avklart fikset Fylkesnes Bil resten.

Sikkerhet var også en viktig faktor ved valg av Mercedes-Benz Vito, og tidligere i år var en av bilene deres involvert i en møteulykke på Stord. Da kom Vitoens sikkerhetssystemer godt med!

– Vi var på vei til en jobb i Sagvåg og ble involvert i en møteulykke. Fronten ble knust, men det mest imponerende var at bilens systemer holdt den på veien, og at alle dørene kunne åpnes etterpå. Vi er rett og slett imponerte over hvordan bilens systemer tok over under kollisjonen.

Og når erfaringene skal oppsummeres sier Rune dette: – Vi er storveis fornøyd med både Fylkesnes Bil og Vito-ene. Det blir nok flere sånne!

Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger, gutter, og lykke til videre!

Er du næringsdrivende? Vi har et stort utvalg i store og små varebiler. Ta kontakt med en av våre selgere for et konkurransedyktig tilbud.

 

– Service-en her er veldig, veldig bra!

 

– Fantastisk opplevelse å handle her!

Riktig verktøy er viktig!