Om Fylkesnes Bil Stord Hyundai

Fylkesnes Bil er forhandler for merkene Mercedes-Benz, Mitsubishi, Peugeot og Hyundai på Stord og i nabokommunene Fitjar, Bømlo, Tysnes, Austevoll og Kvinnherad. Vi har tre avdelinger; Fylkesnes Bil-bygget på Heiane (Mercedes-Benz, Mitsubishi & Peugeot), Hyundaibygget på Heiane (Hyundai) og avdelingen på Husnes (alle merkene). Vi er stolte over å være regionens største bilforhandler – og vi vil fortsette for å strekke oss lenger for å være best på bil i området.

I 2019 åpnet Fylkesnes Bil en egen avdeling for Hyundai på Heiane. I Meatjønnshaugen 2 finner du et stort utvalg av Hyundais framtidsrettede bilmodeller, og et utvalg spennende bruktbiler.

Her finner du også AVIS bilutleie, Stord Bilhjelp (Viking Redningstjeneste og SOS/NAF) og Mekonomen Bilverksted Stord.

Vi butikk er bare noen hundre meter fra Fylkesnes Bil-bygget på Heiane, Stord. Vi er sentralt plassert i Handlebyen Heiane, rett ved toplans-krysset på E39, som er første avkjøring etter Trekantsambandet.

Vårt store utvalg gjør at vi kan hjelpe deg med det meste innen bilholdet ditt. Våre bilselgere og vårt ettermarkedspersonell er høyt kompetente, med mye kunnskap om Hyundai sine produkter. Vi har også gratis parkering. Velkommen til oss!

Telefonnummer, Stord: +47 53 40 40 40
Telefonnummer, Husnes: +47 53 48 74 44
Organisasjonsnummer: 935 018 293

Våre samarbeidspartnere