Samfunnsansvar hos Fylkesnes Bil

Fylkesnes Bil er Miljøfyrtårn-sertifisert. Vi var ikke først ute, og tror ikke vi kan redde verden. Men vi tror det er viktig at vi bidrar, og tar samfunnsansvar.

Fylkesnes Bil på Stord og Husnes er Miljøfyrtårn-sertifisert. Vi er langt fra førstemann ute, og tror heller ikke at vi skal redde verden. Men vi tror det er viktig at vi tar samfunnsansvar og bidrar til klimakampen og miljøarbeidet, samtidig som vi tar vare på våre ansatte og deres arbeidsplasser.


Har du tips til hvordan vi kan bli mer bærekraftige? Fyll inn skjemaet under og gi oss innspill!

Fylkesnes Bil er del av et konsern som jobber systematisk med bærekraft. De aller fleste tiltakene vi har innført er små, men bærekraft er en dugnad vi alle må ta del i. Det er også en prosess, og ikke en engangsjobb. Det viktigste vi kan gjøre er å sette samfunnsansvar på agendaen internt, og arbeide kontinuerlig for å bli bedre.

Gjennom vårt fokus på samfunnsansvar, og vår kommunikasjon av bærekraft, håper vi å kunne inspirere både kunder, samarbeidspartnere og andre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg. Alle små tiltak hjelper!

Retur av defekte deler, utbyttedeler og væsker

Hos oss kan du levere inn defekte deler, utbyttedeler og væsker. Henvend deg i kundemottaket vårt så sørger vi for riktig håndtering.

Sertifiseringsdokument

Klikk her får å se sertifiseringsbeviset vårt

Våre miljørapporter

Klikk her for å lese Fylkesnes Bil sin miljørapport for 2022
Klikk her for å lese Fylkesnes Bil sin miljørapport for 2021

Fylkesnes Bil har signert Grønnvaskingsplakaten.