Andre om oss

Lurer du på hva våre kunder synes om Fylkesnes Bil? Her finner du noen tilbakemeldinger frå våre gode kunder. Les mer i vår samling av «andre om oss».

Omtale

– Selvfølgelig kom vi tilbake!

Da fotografen, på vei ut av butikken, lurte på om den forrige Peugeot-en også var kjøpt hos Fylkesnes Bil, kommer det kontant fra Alexandra: – Selvfølgelig!

Vi har vært veldig fornøyd med hjelpen vi har fått fra bilselger Kjetil Gundegjerde, og med bilen vi kjøpte. Hele opplegget her har vært problemfritt – derfor kommer vi tilbake! Les hele saken her!

Alexandra og Ralph Windsheimer, om det å være kunde hos Fylkesnes Bil

Omtale

– Det er trygt å handle her!

– Jeg har veldig god erfaring med Fylkesnes Bil. De er seriøse, og det er trygt å handle her. Selgerne vi har brukt har vært her i mange år, og det er en trygghet. Det er et tillitsforhold som går begge veier, og man lærer hverandre å kjenne etter hvert, sier han. – Vi får alltid god service, og er det noe så få vi hjelp. Uansett, så ordner det seg! Les hele saken her!

Rolf Hovland, om Fylkesnes Bil!

Omtale

– Veldig fornøyd med oppfølgingen!

– Vi ringte til Arve, og har vært veldig fornøyd med oppfølgingen han har gitt oss. Han har god kunnskap og vi har fått svar på alt vi har spurt om. Og det er ikke lite, smiler de to. Les hele saken her.

Quang Dang og Kristian Hellebø, om bilselger Arve Paulsen

Omtale

– Kjempeservice!

Grunnen til at jeg kommer tilbake hver gang er at servicen her er på topp. Jeg er veldig fornøyd, og blir alltid tatt i mot med et smil, her er det aldri en sur mine – både på salg og verksted. Ting blir rett og slett ordnet opp i om det er noe – det er det viktigste for meg. Les hele saken her.

Willy Kvernenes, om Fylkesnes Bil

Omtale

– Service-en er alltid bra!

– Jeg har vært veldig godt fornøyd med oppfølgingen fra selger Kjetil Gundegjerde, det samme fra Inge Tommy Lie i verkstedmottaket. Servicen har alltid vært bra her, ikke noe å si på den. Les hele saken her.

Glenn T. Grønås, om Fylkesnes Bil

Omtale

– Ingen spørsmål er dumme!

– Dette er den 7. eller 8. bilen jeg kjøper hos Fylkesnes Bil, og man kjøper ikke bil to ganger på en plass man ikke er fornøyd! Les hele saken her.

Einar Hillestad, om Fylkesnes Bil

Omtale

– Kun godord om Fylkesnes Bil

– Jeg har bare godord å si om Fylkesnes Bil, eg har aldri hatt noe å klage på her! Jeg får alltid god service fra trivelige ansatte, sier den sympatiske Kvinnheringen! Les hele saken her.

Eyvind Rusten, om Fylkesnes Bil

Omtale

– God erstatning for kona!

– Jeg har kjørt mange varebiler men dette er den absolutt beste (Mercedes-Benz Vito)! Nå er det bare kjekt å kjøre til Sauda, smiler han og legger til; med en slik bil gleder man seg ekstra til å gå på jobb. Han har bare hatt bilen i en måned, men kona har allerede vært med på langtur. –Kjørekomforten er helt fantastisk, skryter Bjørnevik. Vi var på langtur til Notodden i september. Jeg kjørte bort, men fikk ikke lov å kjøre hjem igjen. Da tok kona over. Hun elsker bilen!. Les hele saken her.

Bjørn Endre Bjørevik, om Mercedes-Benz Vito

Omtale

– Beste plassen å kjøpe bil!

– Fylkesnes Bil er den beste plassen å kjøpe bil! Det er derfor jeg kommer tilbake gang etter gang. Dette er nok den 7. bilen herfra, sier Selle. Jeg får hjelp uten diskusjon. Les hele saken her.

Oddgeir Selle, om det å handle bil hos Fylkesnes Bil.

Omtale

– Aldri et nei å få!

Kjetil Hestad er samfunnskontakt for lakseprodusentene Engesund på Fitjar, Tombre i Fusa og Linga Laks i Kvam, og fikk i dag overlevert en ny Mitsubishi ASX. Kjetil kjører 3000 km i måneden og har hatt ASX før, og da det ble snakk om ny firmabil ville han ha den igjen! Det er heller ikke første gang den tidligere ordføreren på Tysnes handler bil hos Fylkesnes Bil. – Jeg er kjempefornøyd med service-en jeg får her. Det er aldri et nei når en spør om noe, og selv om de ansatte har travle dager blir man alltid møtt med et smil. Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger, Kjetil!

Kjetil Hestad, om servicen hos Fylkesnes Bil

Omtale

– Fantastisk opplevelse å handle her

Elisabeth Hjelland driver cateringbyrået Matmarked og leverer mat til store og små arrangementer. Da hun trengte større bil for utkjøring av mat, kom hun til Fylkesnes Bil. – Fantastisk hyggelig opplevelse å handler her, sa hun da hun fikk overlevert sin nye, elektrisk Peugeot Partner. Takk for det, Elisabeth, og lykke til!

Elisabeth Hjelland, om å kjøpe bil hos Fylkesnes Bil

Omtale

– Travle byggmestere trenger riktig verktøy!

– Når vi velger leverandører er reklamasjonshåndteringen viktig. Med Peugeot-ene har vi imidlertid ikke hatt behov for den slags. Peugeot har et stort varebilutvalg, bilene deres er praktiske, med enkel inn- og utstigning, god kjørekomfort og ikke minst god driftssikkerhet. De kan egentlig oppsummeres med bare ett ord: pålitelige! Vi er rett og slett veldig fornøyd med Peugeot! Les hele saken her.

Norgeshus Bømlo, Lauritz Sortland, om Peugeot Partner

Omtale

– Konge-service!

– Mercedes-Benz B-klasse er en vanvittig bra bil. Fantastisk, rett og slett. Jeg synes jeg har fått mye bil for pengene. Den er god å kjøre, er økonomisk i drift og jeg sitter høyt. Den er også romslig for å være en småbil. Les hele saken her.

Odd Lars Huseth, om Mercedes-Benz B-Klasse

Våre samarbeidspartnere