Kjempeservice! Fylkesnes Bil, 22, mars 2018

Willy Kvernenes er ikke i tvil om hvor han skal når det er snakk om kjøp av bil. Denne uken fikk han overlevert Peugeot nr. 6 fra Fylkenes Bil.

Grunnen til at jeg kommer tilbake hver gang er at servicen her er på topp. Jeg er veldig fornøyd, og blir alltid tatt i mot med et smil, her er det aldri en sur mine – både på salg og verksted. Ting blir rett og slett ordnet opp i om det er noe – det er det viktigste for meg.

Peugeot-en han har kjøpt denne gangen er en Partner Tepee. – Tepee betyr at det er personbilutgaven at den kjente varebilen. Det er en snedden bil, god plass, praktiske skyvedører og stort bagasjerom – helt fantastisk, og svart praktisk for barnefamilier, forklarer Kvernenes.

– For meg er bilen rett og slett perfekt. Den har flotte egenskaper, høy sittestilling og mye utstyr, som ryggekamera og navigasjon, avslutter den trivelige stordabuen!

Personbilen Partner Tepee fås nå også som el.bil. Klikk her for å lese mer!

God plass! – Bagasjerommet er stort og høyt, helt perfekt for barnefamilier og alt som skal fraktes.
God plass! Den gode plassen er en av grunnene til at Willy valgte Peugeot Partner Tepee. – Jeg har lange bein men fortsatt god plass i baksetet, sier Willy.

Willys 18 år med Fylkesnes Bil

2000 Peugeot 206
2003 Peugeot 307
2006 Peugeot 307
2009 Peugeot 308
2013 Peugeot 508
2018 Peugeot Partner Tepee

 

Gleder oss til ny runde med Peugeot!

Fra Kombicamp til Vito!

– God erstatning for kona!

– Beste plassen å kjøpe bil!

– Service-en her er veldig, veldig bra!

– Fantastisk opplevelse å handle her!

Riktig verktøy er viktig!