– Beste plassen å kjøpe bil! Fylkesnes Bil, 28, september 2017

Oddgeir Selle driver eget transportfirma, Oddgeir Selle Transport, og har vært på Heiane for å hente en ny Mercedes-Benz Vito. Han kunne ikke tenkt seg å kjøpe bil andre steder!

Vi kommer ikke unna at bilkjøp er en tillitssak. Du skal være sikker på at vi er der om det skulle oppstå noe, og holder det vi lover!

Kjetil Gundegjerde, Salgssjef Fylkesnes Bil

 

Bil er for lengst blitt livsstil for en mann som har kjørt trailer i mer enn 40 år. – Mange mener det er råflott å kjøpe seg en så stor og god bil, men hvorfor ikke, spør han? Jeg har hatt flere Mercedes-er tidligere og vet hvilke gode kjøreegenskaper jeg får med denne bilen.

Og det er ikke første gang Oddgeir er hos Fylkesnes Bil.

– Fylkesnes Bil er den beste plassen å handle bil! Det er derfor jeg kommer tilbake gang etter gang. Dette er nok den 7. bilen herfra, sier Selle. Jeg får hjelp uten diskusjon, og det betyr mye.

 

Salgssjef hos Fylkesnes Bil, Kjetil Gundegjerde, overleverte den nye Vitoen til Selle. – Oddgeir har kjøpt bil hos oss i mange år, og det betyr mye for oss. Vi kommer ikke unna at bilkjøp er en tillitssak. Han skal være sikker på at vi er der om det skulle oppstå noe, og holder det vi lover! Vi stoler rett og slett på hverandre, avslutter han.

Vi er super-fornøyd med at Oddgeir velger oss når han handler bil. Prøv oss du også! Du finner oss på Heiane, Stord, eller i Onarheimsvegen på Husnes. Hele vårt utvalg ser du fylkesnesbil.no. Velkommen!

 

– Service-en her er veldig, veldig bra!

 

– Fantastisk opplevelse å handle her!

Riktig verktøy er viktig!