Om Fylkesnes Bil Stord

Fylkesnes Bil er forhandler for merkene Mercedes-Benz, Mitsubishi, Peugeot og Hyundai på Stord og i nabokommunene Fitjar, Bømlo, Tysnes, Austevoll og Kvinnherad. Vi har tre avdelinger; Fylkesnes Bil-bygget på Heiane (Mercedes-Benz, Mitsubishi & Peugeot), Hyundaibygget på Heiane (Hyundai) og avdelingen på Husnes (alle merkene). Vi er stolte over å være regionens største bilforhandler – og vi vil fortsette for å strekke oss lenger for å være best på bil i området.

Fylkesnes Bil på Stord forhandler fire merker og har to butikker – tett i tett, sentralt plassert i Handlebyen Heiane, rett ved toplans-krysset på E39, som er første avkjøring etter Trekantsambandet.

Vi forhandler Mercedes-Benz, Mitsubishi og Peugeot fra Fylkesnes Bil-Bygget (Heiane 31, 5412 Stord), og Hyundai fra Fylkesnes Bil Hyundaibutikken (Meatjønnshaugen 2, 5412 Stord). Du finner et utvalg av våre populære bruktbiler på begge steder.

Vi har et topp moderne bilanlegg med over 50 ansatte. Våre bilselgere er kompetente selgere med mye kunnskap og er spesialister på bilmerkene. Det er gode parkerings­muligheter hos oss, gratis, enten du skal på verksted med bilen eller studere vårt store utvalg av nye og brukte biler.

Vi ønsker at du skal bli en fornøyd kunde med trygghet i kjøpet av en ny bil!

Klikk her for å kontakte en av våre ansatte.

Telefonnummer, Stord: +47 53 40 40 40
Telefonnummer, Husnes: +47 53 48 74 44
Organisasjonsnummer: 935 018 293

Våre samarbeidspartnere