– God erstatning for kona! Fylkesnes Bil, 11, oktober 2017

Bjørn Endre hos Port & Dørsenter Vest As er strålende fornøyd med sin nye Mercedes-Benz Vito!

Bjørn Endre Bjørnevik (bildet) og Gerhardt Pents har nettopp åpnet dørene for Port & Dørsenter Vest As i Haugesund. Guttene er storfornøyd, men har ikke fått flyttet inn i de nye kontorlokalene enda. Da er det godt å ha hver sin komfortable Mercedes-Benz Vito å tilbringe dagene i.

Vito-en har fantastiske kjøreegenskaper. Man gleder seg rett og slett til å gå på jobb!

Bjørn Endre Bjørnevik, Port & Dørsenter Vest As

Ny aktør på Haugalandet
Port & Dørsenter Vest As har en søsterbedrift på Jæren, og i Haugesund åpnet avdelingen 1. september.

– Vi leverer og monterer alt av porter til private og bedrifter på Haugalandet, Stord, Sauda, Røldal – ja, egentlig helt til Halhjem, sier Bjørnevik. Vi er allsidige og fleksible og tar dessuten service og reparasjon på alt av porter – uansett merker.

De to har lang erfaring fra bransjen, og firmaet har hatt nok av oppdrag i starten. Bilene har derfor blitt brukt flittig.

Jeg har kjørt mange varebiler men dette er den absolutt beste!

Bjørn Endre Bjørnevik, Port & Dørsenter Vest As

– Dette er den absolutt beste!
Det tar alltid litt tid å venne seg til en ny bil og Bjørnevik må innrømme at han var litt skeptisk i starten.

– Arbeidet vi gjør er krevende. Vi trekker tunge hengere med porter og lifter til veldig ulike steder. God fremkommelighet og trekkraft var derfor svært viktig for oss. Med firehjulstrekk og 190 hk får vi det, smiler Bjørnevik.

Og det er enkelt å se at han er fornøyd med den nye arbeidsplassen sin.

– Jeg har kjørt mange varebiler men dette er den absolutt beste! Nå er det bare kjekt å kjøre til Sauda, smiler han og legger til; med en slik bil gleder man seg ekstra til å gå på jobb.

Og han har allerede tatt kona med på langtur.

– Kjørekomforten er helt fantastisk, skryter Bjørnevik. Vi var på langtur til Notodden i september. Jeg kjørte bort, men fikk ikke lov å kjøre hjem igjen. Da tok kona over. Hun elsker bilen!

Men det er stort sett i jobb bilen blir brukt.

– God erstatning for kona
– Første måneden har vært rolig, bare 4.500 km er tilbakelagt, smiler Bjørn Endre. Jeg regner med å runde 60.000 km i året, da er det viktig med komfort, fremkommelighet og sikkerhet, og det får vi med disse bilene.

– Når vi kjører såpass mye er det komfortabelt med automat-gir. Denne gjør også at cruise controlen bremser automatisk. Bilen har blindsonevarsling i speilet i tillegg til varslingslyd i kupeen, det liker jeg! Ryggekameraet gjør dessuten at jeg kan rygge rett på hengeren uten å gå ut og inn av bilen. Det er rett og slett blitt en helt ny hverdag, sier han.

Ettermontering av lys
Bjørn Endre er storfornøyd med servicen han har fått.

– Endringer som ble gjort rett før bestilling førte til at noe av utstyret ikke ble levert med bilen. Dette ble ordnet opp med en gang. Det sier litt om servicen, sier han

Begge bilene har også spesialtilpasset innredning fra RicoGruppen etter Port & Dørsenter Vest sine egne behov og ønsker.

– Innredningen er helt kanon, skikkelig kvalitet. Vi valgte en kombinasjon av elektriker- og rørleggerinnredning. Denne skrustikka har jeg brukt hver dag siden jeg fikk bilen, sier han og viser oss den innfellbare innretningen. Bilen blir i tillegg stivere og får en mer behagelig lyd. Det var veldig praktisk at Fylkesnes Bil fikset dette for oss, avslutter den positive Vikebygdingen.

 

Innredningen er skreddersydd av Rico Gruppen As.. – Det var veldig praktisk at Fylkesnes Bil fikset dette etter våre ønsker. Vi gikk for en kombinasjon av elektriker- og rørleggerinnredning, sier Bjørn Endre Bjørnevik.

Tusen takk for at dere valgte oss, Bjørn Endre! Lykke til med bilene og fremtiden!

Er du næringsdrivende? Vi har et stort utvalg i store og små varebiler. Ta kontakt med en av våre selgere for et konkurransedyktig tilbud.

 

– Beste plassen å kjøpe bil!

– Service-en her er veldig, veldig bra!

– Fantastisk opplevelse å handle her!

Riktig verktøy er viktig!