– Selvfølgelig kom vi tilbake! Fylkesnes Bil, 02, januar 2019

Alexandra og Ralph Windsheimer var så fornøyd med personbilvarianten av distriktets mest populære varebil, at de nå har kjøpt en til – denne gangen 100% elektrisk. Deres nye Peugeot Partner Tepee står sammen med 2016-modellen utenfor butikken på Heiane.

Da fotografen, på vei ut av butikken, lurte på om den forrige Peugeot-en også var kjøpt hos Fylkesnes Bil, kommer det kontant fra Alexandra: – Selvfølgelig!

Vi har vært veldig fornøyd med hjelpen vi har fått fra bilselger Kjetil Gundegjerde, og med bilen vi kjøpte. Hele opplegget her har vært problemfritt – derfor kommer vi tilbake!

– Bilen er fantastisk, har veldig god plass og er praktisk i bruk. Skyvedørene liker vi spesielt godt. De kommer til sin rett ved ut- og innlasting på trange parkeringsplasser.

Begge er fra Tyskland, men har bodd lenge i Norge. I dag bor de i Sveio med to store hunder, og får derfor godt bruk for den store lasteplassen i bilen.

– Vi har regnet på det, og ser at vi sparer mange penger hver måned ved å velge den elektriske varianten. I tillegg er den stillegående og veldig behagelig å kjøre, avslutter de to.

God jul, og gratulerer med ny bil, Alexandra og Ralph.