– Konge-service! Fylkesnes Bil, 28, november 2016

Odd Lars Huseth fra Leirvik kjøpte sin første «Fylkesnes Bil» for mer enn 30 år siden – da Dagfinn og Kjell holdt til på Litlabø. Etter mange ulike biler har han endelig funnet sitt bilmerke.

– Jeg kjøpte min første bil hos Kjell og Dagfinn på Litlabø i 1983, en Mitsubishi med fantastisk driftssikkerhet. Siden den gang har det blitt mange ulike merker, og alltid nye biler. Nå har jeg imidlertid funnet bilmerket mitt, for som en tysk kollega av meg sier; «Mercedes Benz er bil – alt annet er transportmiddel». Du kan si jeg er blitt Mercedes-frelst, sier en entusiastisk Huseth.

B-klassen er en vanvittig bra bil. Fantastisk rett og slett!

Odd Lars Huseth

Men det er ikke bare bilen som har begeistret Huseth. – Mercedes imponerte meg da jeg for en stund siden fikk en skrue i dekket. Kundemottaker gjorde meg oppmerksom på at med «Mercedes Benz 24t hjelp» går slike ting på garantien. Fantastisk!

– Vanvittig bra bil

Etter et uhell tidligere i år fant Huseth ut at det var på tide å bytte bil, og så fornøyd var han med bilen han allerede hadde at han like godt byttet den inn i en nyere modell. – Jeg falt ikke helt til ro med å kjøre en skadet bil, og stod opp midt på natten. På fylkesnesbil.no fant jeg min nye bil – en sølvgrå Mercedes Benz B-Klasse.

– B-klassen er en vanvittig bra bil. Fantastisk, rett og slett. Jeg synes jeg har fått mye bil for pengene. Den er god å kjøre, er økonomisk i drift og jeg sitter høyt. Den er også romslig for å være en småbil.

Den bilinteresserte Storadabuen valgte sølvfarge denne gangen. – Jeg hadde bestemt meg for ikke å kjøpe hverken hvit eller svart bil igjen. Sølv er kanskje ikke den mest spennende fargen, men den er lettere å holde ren. Asfaltflekker og skitt viser ikke så godt på denne lakken. Nå polerer jeg bilen et par ganger i året – sen høst og tidlig sommer.

Huseth kjører ca. 10.000 km i året, og som for de fleste her i regionen, blir det mye småkjøring. – Det blir stort sett småkjøring i lokalmiljøet, men bilen er god på langkjøring også. I sommer var jeg østover og brukte ned mot halvliteren på mila over fjellet. Med god kjørekomfort «svelger den kilometerne godt».

– Service-en hos Fylkesnes Bil er helt konge!

Odd Lars Huseth er fornøyd med både bilkjøp og verkstedtjenestene fra Fylkesnes Bil. – Jeg stusser ikke på å anbefale Fylkesnes Bil på bakgrunn av de gode opplevelsene mine, sier en bilinteressert Huseth.

Først og fremst tenker jeg på den gode servicen jeg får hos Fylkesnes Bil, den er helt konge! Dere er flinke til å ta vare på kundene. Jeg har mange eksempler på dette, som da jeg tidligere i år var ute for et uhell, og måtte ha bilen på verksted. Da jeg merket at forsikringen min ikke lenger dekket leiebil, fikset Sigfred en midlertidig løsning slik at jeg kunne fortsette som vanlig.

Det er trygt å handle hos Fylkesnes Bil, her få jeg hjelp hvis det er noe – uten diskusjon. Servicen er helt konge, avslutter en fornøyd bileier.