Servicen er alltid bra! Fylkesnes Bil, 09, april 2018

Bømlo Mesterrør er et nyetablert rørleggerfirma, og denne uken hentet Glenn T. Grønås ny Peugeot Partner hos Fylkesnes Bil, en bil han kjenner godt fra før.

– Jeg vurderte andre biler men valget falt på Peugeot Partner hos Fylkesnes Bil igjen, sier Grønås. Jeg har kjørt Partner de siste 8 årene, både privat og i jobb. Partneren er en super bil til mitt behov som håndverker. I tillegg er det plass til tre personer eller barnesete, sier han.

For Grønås er det også viktig å støtte det lokale næringslivet.

– Jeg har vært veldig godt fornøyd med oppfølgingen fra selger Kjetil Gundegjerde, det samme fra Inge Tommy Lie i verkstedmottaket. Servicen har alltid vært bra her, ikke noe å si på den. Jeg får hjelp når det er noe. I tillegg synes jeg det er viktig å handle lokalt. Jeg ønsker at de lokale skal velge meg, da velger jeg også å kjøpe bil lokalt, sier rørleggeren ivrig.

Men samtalen dreier seg raskt tilbake til den nye bilen hans.

– Det viktigste for meg er at bilen fungerer, og det gjør Partneren – driftssikkerheten er jeg veldig fornøyd med. Jeg synes det er viktig å være uten bil kortest mulig tid – ideelt sett skal jeg bare være uten når den er på service, sier rørleggeren.

Grønås sin nye bil er flott dekorert og har spesialtilpasset rørlegger-innredning fra Ricogruppenas. At bilen er funksjonell og ser bra ut er også viktig for Glenn Thore.

– Jeg har fått bilen slik jeg vil ha den. Alu-felger, stigtrinn, lave takbøyler og den største motoren. I tillegg venter jeg på en tilhenger som også er profilert. Det blir stilig, avslutter den engasjerte entreprenøren.

Gratulerer med ny bil, Glenn Thore!

Er du næringsdrivende? Vi har et stort utvalg i store og små varebiler. Ta kontakt med en av våre selgere for et konkurransedyktig tilbud.

 

Veldig fornøyd med oppfølgingen!

Gleder oss til ny runde med Peugeot!

Fra Kombicamp til Vito!

– God erstatning for kona!

– Beste plassen å kjøpe bil!

– Service-en her er veldig, veldig bra!

– Fantastisk opplevelse å handle her!

Riktig verktøy er viktig!