Du velger bil, vi fikser resten! Fylkesnes Bil, 12, februar 2021

Du finner det største varebilutvalget hos Fylkesnes Bil

Utenfor lokalene til Fylkesnes Bil på Heiane møter vi bilselger og varebilansvarlig Fredrik Ottesen. Sammen med de andre selgerne på Stord og i Onarheimsvegen på Husnes tilbyr han regionens største utvalg i attraktive «arbeidskamerater», alt fra mindre «pizzabiler» til giganten Mercedes-Benz Sprinter.

Ønsker komplett levering
Varebilene kan leveres komplette ved overlevering. På denne måten slipper kunden å forholde seg til mange ulike aktører.

– I samtale med de proffe brukerne opplever vi at kunden ønsker å fokusere på bil, og at alt rundt bilkjøpet blir tatt hånd om av oss. Vi leverer bilene ferdig finansiert med dekor, innredning, service- og reparasjonsavtale og dekkhotell. Kunden velger rett og slett bil og utstyr, vi fikser resten, smiler Ottesen. 

Holder kunden på veien
Ottesen forklarer at bedriftskunder skal kunne forvente service utover det normale. «Nedetid» koster penger, og en håndverker uten bil er ikke lønnsom for arbeidsgiveren sin. 

– Våre leverandører leverer noen av markedets mest populære varebiler, biler av svært god kvalitet. Vår jobb starter egentlig for alvor dersom kunden får problemer, sier bilselgeren. Våre folk har alltid hatt fokus på å finne gode løsninger for kunden, og i slike tilfeller gjør vi det lille ekstra for å få kundene på veien igjen, avslutter han.

Her er noen utvalgte varebiler du finner hos oss:

Mercedes-Benz Vito
– Svært mange av våre kunder velger Mercedes-Benz Vito. Her får du en varebilklassiker med fantastisk kjørekomfort og du kan velge mellom veldig mye utstyr, bl.a. 4×4. Denne bilen kommer også med elektrisk drivlinje med inntil 150 km rekkevidde, og bare må prøves, sier bilselger Fredrik Ottesen.

Peugeot Partner
– Dette er en svært populær alt-mulig-bil, og en klar favoritt for den tradisjonelle håndverkeren. Peugeot Partner er Sunnhordlands meste solgte varebil, og ikke uten grunn. International Van of the Year 2019 brukes av håndverkere, transportører og private, og er en allsidig kvalitetsbil med stor kjøreglede, og nytt, robust design.

Peugeot e-Expert
For ikke lenge siden ble den helelektriske varianten av Peugeot Expert lansert. Håvard Solheim og Dan-Viljar på Husnes-avdelingen er enige om at varebilen er et godt alternativ for distriktets håndverkere. – Med en rekkevidde på hele 330 km passer den for de aller fleste bedrifter. Med elektrisk drift får man en stillegående og komfortabel bil med rask akselerasjon, og samme lastevolum som den fossile utgaven. Tilbakemeldingene fra de som har prøvd den så langt er veldig gode, sier de to.

Mercedes-Benz EQC

Nye Mercedes-Benz EQV
Nyhet! EQ-familiens siste medlem er den første fullelektriske premium-flerbruksbilen i markedet. EQV har imponerende kjøreegenskaper, høy funksjonalitet med opptil 8-seter og et elegant design. EQV har en estimert rekkevidde på inntil 357 (WLTP) kilometer og kommer med mulighet for hurtiglading som lader fra 10 til 80 prosent på 45 minutter. Dette gjør bilen til et fullverdig elektrisk kjøretøy for daglig bruk. EQV 300 Charge får du nå for kr. 759.900 inkl. vinterhjul. Tilbudet gjelder til 30.04.2021.

Er du næringsdrivende eller på jakt etter en arbeidsbil – kanskje en nummer-2-bil? Kom innom utstillingen vår på Heiane, eller avdelingen på Husnes – vi har biler for de aller fleste behov!

Aktuelt fra Hyundaibutikken:

Hyundai-kampanjer
På tide å «gå elektrisk»? Nå er salgsvinnerne Hyundai KONA electric (484 km (WLTP)) og Hyundai IONIQ electric (311 km (WLTP)) på kampanje. Spar inntil kr. 33.900 på godt utstyrte familiebiler med flott design, god rekkevidde og plass. Du finner mer info på fylkesnesbil.no og prøvekjører bilene på Heiane, Stord (53404040) eller Onarheimsvegen, Husnes (53487444). Velkommen!⁠

Forsmak på nye Hyundai Tucson Hybrid
Fram til onsdag 17.02 kan du prøve nye Hyundai Tucson Hybrid på Heiane. Dette er en familie-SUV med klasseledende førerassistentsystemer og aktive sikkerhetssystemer. Den har et sprekt design, 265 hk, 4×4 som standard og elektrisk rekkevidde på mer enn 50 km (WLTP). Tucson kommer som Plug-In Hybrid tidlig i 2021, fra kr. 474.900. Kom innom og prøv den i februar.

Andre om Fylkesnes Bil:

Elisabeth Hjelland: Fantastisk opplevelse å handle her
Per Oddvar Våge: Alltid åpne armer
Sigmund Kannelønning: Derfor handler jeg bil hos Fylkesnes Bil
Geir Mikkelson, Hageland: Koker ned til den gode servicen
Oddgeir Selle: Beste plassen å kjøpe bil
Willy Kvernenes: Kjempeservice
Eivind Rusten: Kun godord om Fylkesnes Bil
Nordex: Veldig god oppfølging
Alexandra og Ralph Windsheimer: Selvfølgelig kom vi tilbake