Prøv Hyundai Tucson 4×4 plug-in Fylkesnes Bil, 02, juni 2021

Hyundai Tucson har solgt godt i Sunnhordland og nå er den nye plug-in hybriden her. Arne Risnes ved Hyundaibutikken på Heiane sier responsen har vært enorm, og har allerede levert flere biler.

– Nye Tucson er en flott familie-SUV, perfekt for våre norske forhold, og endelig har vi demobil på plass hos oss, sier Arne Risnes.

Bilen har 265 sportslige hestekrefter, ekte firehjulsdrift som standard og hele 62 km elektrisk rekkevidde. Denne ladbare hybriden har god plassutnyttelse, med et stort bagasjerom og kupè.

– Denne bilen holder det den lover, sier Risnes. Firehjulssystemet har høstet lovord i tester, og bilen, som kan kjøres på ren elektrisitet er økonomisk i drift.

Videre har Tucson Plug-In hybrid mange nye, innovative løsninger, med blant annet oppgradert SmartSense sikkerhetssystem, unikt design og avansert teknologi som fjernstyrt parkering.

Risnes synes spesielt at den nye fronten skiller seg ut.

– Hovedlyktene er integrert i grillens design, og det er utrolig stilig, smiler bilselgeren. Den har også et panser med flotte linjer og en skjult vindusvisker bak. Interiøret har også fått seg en real oppgradering – moderne, med gode, miljøvennlige materialer.

Utstyrsnivået i bilen imponerer også.

– Utstyrsoppsettet «premium» har uvanlig mye utstyr til en gunstig pris, sier Risnes. Nå får man i tillegg til moderne sikkerhetssystemer, 4×4, ventilerte seter, elektronisk styrte dempere og avansert klimaanlegg, start/stop av motor med nøkkel, fjernstyrt parkering og minnefunksjon på setene slik at man kan lagre sin seteinnstilling, forteller han.

Med de mest avanserte førerassistentsystemene i klassen og aktive sikkerhetssystemer med en rekke nye funksjoner kan du føle deg trygg når du kjører.

Nye Tucson har geometriske former, markante vinkler og nyheten skjulte lyssegmenter gir helt nye Tucson et unikt, kraftfullt utseende.

Bilen kan trekke 1350 kg hengervekt og starter fra kr. 477.900. Leveringstid september 2021. Våre selgere gleder seg til å vise deg bilen! Kontakt oss i dag!

Ønsker du mer informasjon om bilen? Fyll ut skjemaet så holder vi deg oppdatert, eller spør en av våre selgere (se nederst, Husnes (53487444) eller Stord (53404040)).

Nye Hyundai Tucson 4×4 Plug-in Hybrid
Tekniske spesifikasjoner
62 km el. rekkevidde (WLTP)
4×4
Forventet utslipp (WLTP) 39 g/CO2
Automatgir, 6-trinn
265 hk effekt
Maks. 350 Nm dreiemoment
Akselerasjon 0-100 km/t 8,6 sek.
Ladeport type 2
Tilhengervekt m/ brems 1350 kg, u/ brems 750 kg
Taklast inntil 100 kg
Bakkeklaring 170 mm
558-1737 liter bagasjeromvolum
1893 kg egenvekt med fører
190 km/t toppfart

Andre om Fylkesnes Bil:

Elisabeth Hjelland: Fantastisk opplevelse å handle her
Per Oddvar Våge: Alltid åpne armer
Sigmund Kannelønning: Derfor handler jeg bil hos Fylkesnes Bil
Geir Mikkelson, Hageland: Koker ned til den gode servicen
Oddgeir Selle: Beste plassen å kjøpe bil
Willy Kvernenes: Kjempeservice
Eivind Rusten: Kun godord om Fylkesnes Bil
Nordex: Veldig god oppfølging
Alexandra og Ralph Windsheimer: Selvfølgelig kom vi tilbake