Derfor handler han hos Fylkesnes Bil! Fylkesnes Bil, 11, mai 2017

Sigmund Kannelønning fra Stord var innom butikken på Heiane i dag og fikk overlevert bil av salgsleder Kjetil Gundegjerde. Sigmund og kona Randi har kjøpt bil hos oss før – den nye Peugeot Partner-en som var parkert foran butikken er faktisk bil nummer 10 i rekken! Den første, en Simca, handlet han på Litlabø i 1977. Peugeot Partner-en erstatter en sju år gammel Peugeot Partner, begge i sølv. – Den er veldig praktisk for meg som har hund og er interessert i friluft. Jeg får mye med meg og har til og med overnattet i lasterommet på en langtur for mange år siden, sier han før han fortsetter. Jeg liker å handle lokalt, det sparer jeg tid på! Jeg slipper å kjøre frem og tilbake til verksted langt unna. Her får jeg hjelp umiddelbart om det skulle være noe – jeg har aldri ventet på noe hos Fylkesnes Bil!

Takk for handelen, Sigmund!