– Alltid åpne armer! Fylkesnes Bil, 18, november 2019

Per Oddvar Våge er «stamgjest» hos Fylkesnes Bil på Heiane, og forrige uke hentet han bil nummer 10 hos oss – en ny Peugeot 3008!

– Trygghet er viktig når jeg skal kjøpe bil, sier Våge. Det er tross alt snakk om mye penger, derfor er også tilliten til forhandleren viktig. Det er tross alt ikke likt hos alle, det har jeg selv opplevd. Mottakelsen og servicen jeg får her gjør at jeg kommer igjen. Den er god, også når ting ikke fungerer. Jeg blir tatt i mot med åpne armer uansett!

Jeg blir tatt imot med åpne armer uansett!

Per Oddvar Våge

Våge er fra Finnås på Bømlo.

– Peugeot-bygda Finnås, ja, smiler Våge. Det er nesten en Peugeot i annethvert hus på Finnås, og på ett tidspunkt var det ni Peugeot 2008 i bygda, forklarer han. Denne gangen ble det 3008 – den er fin å kjøre, til en fornuftig pris. Dessuten er det diesel og det er jeg veldig fornøyd med, sier den blide Finnåsingen.

Dette er altså bil nummer 10 han henter hos oss. Yngstesønnen bytter bil litt oftere og har allerede kjøpt sin sjette bil herfra! Vi takker familien for tilliten og ønsker Per Oddvar lykke til med ny bil. Gratulerer!