– Vi har gjort som Fylkesnes Bil, og det har vi igjen for! Fylkesnes Bil, 05, desember 2022

Inge Berge-Soldal fra NorWater foran Fylkesnes Bil med ny Mercedes-Benz Vito

Ivar Berge-Soldal er produksjonsleder for Kvinnheradsfirmaet NorWater. Bedriften med 24 ansatte produserer utstyr for å lage ferskvann av sjøvann. Systemene deres er blant annet brukt på båter og offshore-installasjoner, hyttefelt og lignende. Nå er han hos Fylkesnes Bil på Heiane.

Inge Berge-Soldal fra NorWater foran Fylkesnes Bil

Berge-Soldal har vært hos Fylkesnes Bil før.

– Jeg kjøpte min første bil av Kjell Fylkesnes på venterommet på føden – en Mitsubishi Galant. Vi var der samtidig så da var det bare å bestille, smiler han. Siden den gang har det blitt 6 biler privat og flere til næring.

Denne gangen er det en Mercedes-Benz Vito Berge Soldal skal hente.

– Jeg kommer tilbake på grunn av den gode servicen jeg får her. Det er den gode servicen, gjentar han. Det er ikke tvil om det. Servicen har alltid vært bra. Jeg får alltid hjelp, og dere stiller alltid opp, og ordner opp, forklarer han.

NorWater holder til i Høylandsbygd og har produksjon på Sunde i Kvinnherad. Men hva er hemmeligheten bak suksessen deres, Berge-Soldal?

– Vi har gjort som Fylkesnes Bil, sier han, og ytt god service gjennom mange år, det har vi igjen for, avslutter den trivelige produksjonslederen.

Takk for handelen og gratulerer med ny Mercedes-Benz Vito.