– EQC oser av premium! Fylkesnes Bil, 24, april 2023

EQC var den første elektriske bilen på Mercedes-Benz sin nye EQ-plattform. Bilen har solgt svært godt i distriktet vårt siden lanseringen, og nå får du den på kampanje! Den har et omfattende utstyrsnivå, fantastisk kjørekomfort og et nydelig design. Scroll videre og les mer om SUV-en som Autofil sin bil-journalist sier «oser av premium»! 

Ikke bare sitter du høyt og utrolig komfortabelt i EQC, den byr også på firehjulstrekk, topp moderne sikkerhetsutstyr og en konkurransedyktig rekkevidde på inntil 437 km (WLTP). EQC kommer også med siste generasjon av multimediesystemet MBUX, inkludert stemmestyring og styring ved hjelp av håndbevegelser.

Høydepunkter EQC

  • Fantastisk kjørekomfort
  • Inntil 437 km rekkevidde (WLTP)
  • Høyt sikkerhetsnivå
  • Hengervekt inntil 1.800 kg.
  • LED-lysbånd foran og bak
  • Widescreen førerplass
  • 5,1 sek. 0-100 km/t.
  • 408 hk

Kampanje. Spar utrolige kr. 180.000 nå!

Mercedes-Benz EQC 400 AMG Advanced Plus. 4MATIC Firehjulsdrift, vinterhjul og servicepakke inkludert
Leasingkampanje: Fra kr. 7.995/mnd. 1,99% rente ved leasing med 0,- i innskudd! Ring Arve og Fredrik på 53404040 (Stord) eller fyll ut skjemaet under! Gjelder til 31. desember 2023.

Besparelsen gjelder kundeutbytte ved kjøp av utstyrspakke.

EQC 400 AMG Advanced Plus – høydepunkter utstyr inkludert:
Metallic lakk, AMG Line, Trådløs lading for mobiltelefon, Vinterhjul 20″

Advanced-pakke:
Kjøreassistentpakke, Smartphone-pakke, Memory-pakke, Oppvarmet ratt, Parkeringspakke med 360 kamera, Hengerfeste, Advanced Sound System, 20″ AMG multieiket felg, Kunstskinn/Microcut black setetrekk

I tillegg er serviceavtale 3 år/45.000 km inkludert.

Pris er inkl. frakt og leveringsomkostninger levert Oslo. Lokale frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme og vil variere ut ifra hvor i Norge bilen skal fraktes. Årsavgift kommer i tillegg. EQC 400 AMG Line: Rekkevidde inntil 437 km (WLTP). Gjennomsnittlig elektrisk energiforbruk: 25 – 21,3 kWh /100 km. CO2: 0 g/km. Forbehold om skrivefeil. Avbildet modell kan avvike fra tilbud.

EQC kommer til bilmesse Austevoll i september 2022
Mercedes-Benz EQC

EQC får du fra kr 745.600,- inkl. frakt og levering, og nå kan du altså spare kr. 107.500 på den ferdig utstyrte EQC 400 AMG Advanced Plus. Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg! 

Superlativene har haglet rundt denne bilen siden den dukket opp i butikken på Heiane. Pressen har også vist sin begeistring og VG erklærte tidlig at EQC er en «ny elbil i toppklasse», og ga bilen terningkast 6. Finansavisen Motor gir 8/10 og skriver at «interiørkvaliteten er herlig, kjøreegenskapene engasjerende og akselerasjonen morsom». Elbil24.no skriver at EQC er som skapt for Norge – «Størrelse, plass, pris og premium. EQC blir definitivt en elbil å regne med».

VG skriver at EQC har «et eksepsjonelt tilrettelagt førermiljø».

Journalisten fra Autofil er imponert over inntrykket EQC gir.

– Mercedes-Benz EQC oser premium på alle plan. Her går høy kvalitetsfølelse, utsøkt materialkvalitet, presist håndverk og avansert teknologi hånd i hånd på en elegant måte som Stuttgart-produsenten nå etter vår mening mestrer bedre enn noen andre på dette nivået.

Råsterk, og god rekkevidde

EQC har 408hk og to elmotorer, en for forhjulene og en for bakhjulene, og bilen har dermed rett til vedhenget 4Matic (4×4). For å gjøre bilen mer dynamisk er det plassert en langt kraftigere motor bak, og en mindre motor foran. Ved pen og rolig kjøring er det stort sett forhjulene som trekker bilen fremover, og du oppnår god effektivitet. I det du velger en mer aktiv kjørestil går mer av kreftene til bakhjulene, og du får et mer sportslig resultat i opplevd karakter. 0-100 tilbakelegges på kun 5,1 sekunder.

Bilen fås også med fabrikkmontert hengerfeste, og kan trekke inntil 1800 kg nyttelast. Den kan også utstyres med takbøyler.

Mercedes-Benz oser av premium

Mercedes-Benz-ansvarlig hos Fylkesnes Bil, Arve Paulsen, har kjørt EQC mye og er ikke i tvil. – Denne bilen er svært godt utstyrt, og etter min mening er det ikke mye man trenger å legge til for å få en fullverdig bil, selv for den ekstra kresne kunden.

Kontakt Arve Paulsen (53404022) eller Fredrik Ottesen (53404023) for mer informasjon og prøvekjøring.