– EQC oser av premium! Fylkesnes Bil, 03, mars 2021

Mercedes-Benz EQC var den første elektriske bilen på merkets nye EQ-plattform, og sommeren 2020 var bilen den mest solgte i distriktet vårt. Kom innom og opplev EQC sitt omfattende utstyrsnivå, fantastiske kjørekomfort og nydelig design. Les mer om dens egenskaper her, for nå er leveringstiden kraftig redusert.

Ikke bare sitter du høyt og utrolig komfortabelt i EQC, den byr også på topp moderne sikkerhetsutstyr og en konkurransedyktig rekkevidde på inntil 414 km (WLTP). EQC kommer også med siste generasjon av multimediesystemet MBUX, inkludert stemmestyring og styring ved hjelp av håndbevegelser. En imponerende liste med utstyr inkludert gjør prisen svært attraktiv for en premium bil som ikke bare er elektrisk, den er en Mercedes.

Spar kr. 46.600 nå!

EQC får du fra kr 636.900,- inkl. frakt og levering, og nå kan du spare kr. 46.600 på den ferdig utstyrte EQC 400 AMG Edition. Du får en for kun 679.000. Gunstig leasing er også tilgjengelig. Fyll ut skjemaet så lager vi et tilbud til deg! 

Superlativene har haglet rundt denne bilen siden den dukket opp i butikken på Heiane. Pressen har også vist sin begeistring og VG erklærer tidlig at EQC er en «ny elbil i toppklasse», og gir bilen terningkast 6, mens Finansavisen Motor gir 8/10 og skriver at «interiørkvaliteten er herlig, kjøreegenskapene engasjerende og akselerasjonen morsom». Elbil24.no skriver at EQC er som skapt for Norge – «Størrelse, plass, pris og premium. EQC blir definitivt en elbil å regne med».

Nå har vi fast demobil på plass på Husnes også! Ring Håvard og Dan-Viljar på 53487444

EQC er utvilsomt den bilen som bringer mest luksus inn i elbilverdenen, og det uten å være den dyreste i klassen.

Autofil, august 2019
VG skriver at EQC har «et eksepsjonelt tilrettelagt førermiljø».

Leiv Ersland var en av kundene som hentet sin EQC forrige sommer. Klikk på lenken under og les hans inntrykk av bilen.

Journalisten fra Autofil er imponert over inntrykket EQC gir.

– Mercedes-Benz EQC oser premium på alle plan. Her går høy kvalitetsfølelse, utsøkt materialkvalitet, presist håndverk og avansert teknologi hånd i hånd på en elegant måte som Stuttgart-produsenten nå etter vår mening mestrer bedre enn noen andre på dette nivået.

Råsterk, og god idde
EQC har 408hk og to elmotorer, en for forhjulene og en for bakhjulene, og bilen har dermed rett til vedhenget 4Matic (4×4). For å gjøre bilen mer dynamisk er det plassert en langt kraftigere motor bak, og en mindre motor foran. Ved pen og rolig kjøring er det stort sett forhjulene som trekker bilen fremover, og du oppnår god effektivitet. I det du velger en mer aktiv kjørestil går mer av kreftene til bakhjulene, og du får et mer sportslig resultat i opplevd karakter. 0-100 tilbakelegges på kun 5,1 sekunder.

Bilen fås også med fabrikkmontert hengerfeste, og kan trekke inntil 1800 kg nyttelast. Den kan også utstyres med takbøyler.

Mercedes-Benz-ansvarlig hos Fylkesnes Bil, Arve Paulsen, har prøvd bilen mange ganger allerede og er ikke i tvil. – Denne bilen er svært godt utstyrt, og etter min mening er det ikke mye man trenger å legge til for å få en fullverdig bil, selv for den ekstra kresne kunden.

Kontakt Arve Paulsen (53404022) eller Fredrik Ottesen (53404023) på Stord, eller Håvard Solheim (53487444) eller Dan-Viljar Sæle (53487444) på Husnes for mer informasjon og prøvekjøring.