Da jeg fikk prøve den var det ikke tvil … Fylkesnes Bil, 29, mars 2021

Bilkunde ved sin nye Mercedes-Benz EQC foran Fylkesnes Bil-bygget

Ole Peder Grip var fornøyd med Mitsubishi Outlanderen han kjørte men tenkte det var på tide med helelektrisk bil. Etter første prøveturen i Mercedes-Benz EQC var det ikke noe tvil, dette var bilen for han!

Det er snart påske og Ole Peder Grip møter oss i salgshallen på Fylkesnes Bil-bygget på Heiane. Han er kommet for å hente sin nye, helelektriske Mercedes-Benz EQC.

– Den er veldig fin, sier Grip da undertegnede skryter av hans nye kjøredoning. Og AMG-detaljene hjelper på, fortsetter han. EQC-en hans har bl.a. noen lekre 21″ AMG-felger.

– Jeg har vært og sett på ulike biler, blant annet fra forhandlere utenfor øya, og vurderte Mercedes_Benz GLC hybrid en stund, men når jeg fikk prøvd EQC-en var det ikke tvil, smiler Grip.

Dessuten var det tid for elbil.

– Jeg har vel tenkt at det er fornuftig å velge elbil, det er tross alt den veien markedet går. Denne bilen har god rekkevidde (414 km WLTP) og lader fort. Kanskje må vi planlegge til mer i forbindelse med langkjøring, men ellers ser jeg bare fordeler.

Den gode kjøreopplevelsen var en av grunnene til at Grip og familien valgte EQC.

– Den er rolig og fin å kjøre og akselerasjonen og den umiddelbare responsen er veldig kjekk. Dessuten kan jeg trekke henger på 1800 kg. Jeg kjører litt med henger, og at man med EQCen kan trekke såpass mye var en annen grunn til at det ble denne bilen.

Ole Peder har kjøpt bil hos Fylkesnes Bil før, og kjenner dermed både salg og ettermarked godt.

– Jeg har vært veldig fornøyd med servicen her hos Fylkesnes Bil, Jeg får alltid hjelp om det er noe. Det er dessuten en trygghet i å handle hos forhandler og å handle lokalt gjør det enkelt, sier han.

– Jeg har som sagt sett på biler utenfor øya også, men å kjøpe lokalt er både enkelt og greit. Sånn sett var det egentlig uaktuelt å kjøre til Bergen eller Haugesund for service og annen oppfølging, avslutter han.

Tusen takk for tilliten, Ole Peder, og gratulerer med fantastisk lekker EQC!

Liker du det du ser? Les mer om Mercedes-Benz EQC her, og ta turen innom på Stord (53404040) eller Husnes (53487444) for en prøvetur!