– Skulle egentlig ha varebil … Fylkesnes Bil, 12, oktober 2021

Bilselger og kunde foran to Hyundai Ioniq 5

– Vi prøver å velge i tråd med det grønne skiftet så langt det er mulig, sier konserndirektør i Finnås Kraftlag Tor Bjarne Smedsrud. Vi var egentlig på jakt etter varebiler, men fant ingen som tilfredsstilte våre krav. Løsningen ble to nye Hyundai Ioniq 5.

Finnås Kraftlag er nettselskapet og Bømlo Kraftnett leverer strøm, bredbånd, elbillading og solceller for konsernet Finnås Kraftlag SA. Denne uken var konserndirektøren, Johnny Rolfsnes fra Bømlo Kraftnett og Ståle Mæland fra Finnås Kraftlag på Heiane og hentet to nye beredskapsbiler.

Arne Risnes overlevere to nye Ioniq 5 til Ståle Mæland fra Finnås Kraftlag, Johnny Rolfsnes fra Bømlo Kraftnett og konserndirektør Tor Bjarne Smedsrud.

Mye bil for pengene

– Vi ønsket miljøvennlige biler med lang rekkevidde og god framkommelighet. Dette får vi med Hyundai Ioniq 5. Begge bilene har firehjulsdrift og god bakkeklaring, sier Smedsrud.

Bilene skal i hovedsak brukes som beredskapsbiler men Smedsrud ser ikke bort fra at de kan bli benyttet i kundemøter og til annet administrativt bruk.

Ioniq 5 – futuristisk & proppfull av teknologi – en salgsvinner med kort leveringstid! Klikk for å lese mer om bilen!

– Beredskapsbilene må komme frem når det trengs, og blir derfor ofte brukt i dårlig vær. Dette gjør at framkommelighet var viktig for oss når vi skulle velge bil, forklarer konsernsjefen.

Bilene sammenfaller med konsernets ønske om å bidra til det grønne skiftet på flere måter da de har uttak for 220V både inni og utenpå bilen.

– Med denne muligheten slipper vi å dra rundt på bensinaggregat for å bruke boremaskin, arbeidslys og lignende. Her kan vi til og med lade pc-en på veien, forklarer Smedsrud.

Å velge en lokal leverandør var også viktig.

– Vi synes bilen har en god pris i forhold til det vi får igjen – den gir oss mye bil for pengene, som det heter, sier han. At bilen hadde kort leveringstid og blir levert av en forhandler i nærheten er også viktig.

Ioniq 5 har skapt køer på Heiane i sommer, og salget har vært fantastisk. Bilen har skapt stor interesse, bl.a på grunn av sitt futuristisk design. Designet passer Bømlo-selskapet godt.

Moderne og fremtidsrettet bedrift

– Vi er en moderne og fremtidsrettet bedrift, og føler bilenes futuristiske design gjenspeiler bedriften vår. Bilen har et flott design

Smedsrud er også fornøyd med kjøpsprosessen.

– Vi har blitt godt tatt vare på av bilselger Arne Risnes. Vi merker at trykket i butikken er stort for tiden, at det er travelt her, men det har vært en god opplevelse, så vi er godt fornøyd, sier avslutter Smedsrud.

Tusen takk for handelen, og lykke til med to rasende flotte, miljøvennlige biler. Vi heier på dere!

– Den skriker etter å bli lagt merke til!
Torbjørn Brosvik fikk den første Ioniq 5 i distriktet vårt. Klikk for å lese hva han tenker om designet, å dra på langtur, ladehastighet og mye mer.

Fyll ut skjemaet så viser vi deg alt ved bilen!