Finnes det noe bedre enn EQS? Fylkesnes Bil, 30, november 2022

Billy fra 07000 Stord Taxi med sin nye Mercedes-Benz EQE foran Fylkesnes Bil

Du har sikkert sett han, og kanskje har du vært passasjer i en av bilene hans? Bilal Al Banna, eller Billy som alle kjenner han som, er taxi-eier og sjåfør hos 07000 Stord Taxi. Nå har han «snopt» seg luksusbilen Mercedes-Benz EQS og inviterer deg med på tur.

Les også: Allerede i 2019 kjøpte Billy sin, og distriktets første elektriske taxi, en Hyundai Ioniq.

Mandagen Billy er innom oss har hans flunkende nye Mercedes-Benz EQS bare gått seks timer i offisiell tjeneste, men likevel har den blitt lagt merke til.

Billy fra 07000 Stord Taxi har fått flunkende ny Mercedes-Benz EQS

– Flere av mine første kunder har kommentert bilen – det er kjekt, sier Billy. Den ene sa han «aldri hadde kjørt en så flott drosje før», en annen kommenterte at «dette var luksus», sier han med et stort smil.

Det er nettopp dette han vil fortelle folk i distriktet om.

– Denne bilen gjør det mulig å tilby tjenester vi ikke har hatt tidligere. Kunder som ønsker en premium-opplevelse kan bestille bilen for bryllup, festkvelder, langturer, privat- og firma-turer.

– Om du vil at en viktig kunde skal hentes standsmessig på flyplassen kontakter du oss, forklarer Billy. Men det er ikke bare bedriftskunder dette kan være aktuelt for. Med den nye EQS-en vil han tilby et bredt utvalg av premium VIP-transport. – Hvem som helst kan bestille tur med denne bilen. Ønsker du en ekstra behagelig reise når du skal dra litt lengre, eller ønsker du bare å sette ekstra pris på noen, er vi et fint alternativ. Sjåføren stiller gjerne i dress om ønskelig, og 07000-dekoren kan fjernes mot et lite tillegg, smiler Billy, og fortsetter.

Billy tilbyr hvilket som helst oppdrag der du ønsker en premium-opplevelse.
Billy fikk taksameteret plassert på venstre side av rattet slik at hyperscreen-en ikke skulle bli ødelagt.

– Tre passasjerer er mest komfortabelt, men det er plass til fire, forklarer han.

– Får hjertet til å dunke

Den nye EQS-en vil begeistre selv de godt vante, mener han. Bilen oser av eksklusivitet, den har svært lav kupestøy, god plass, fantastiske seter og nakkestøtter, og har det nyeste sikkerhetsutstyret.

– Jeg fikk EQS-en på torsdag, men hadde kjørt natt og fikk ikke prøvd den noe særlig. Planen var å være hjemme klokken fem på fredag, men klokka ble seks, sju … og da kona ikke etterlyste meg ble den tre på natta før jeg var hjemme, ler han. Jeg kjørte bare rundt og koste meg.

Smilet sitter løst under hele samtalen. Det er ikke tvil om at Billy er «nyforelsket».

Er det noe som kan toppe Mercedes-Benz EQS?

– Det er en topp følelse å kjøre denne bilen, forklarer han. Det får hjertet mitt til å dunke rett og slett. Materialkvaliteten, kjøreopplevelsen … alt. For å være ærlig vil jeg ikke kjøre andre biler nå, og lurer på om det er noe som kan toppe dette. Finnes det noe bedre jeg kan ha neste gang, spør han? Det blir kanskje for mye å gå for en Maybach, sier han, og refererer til luksusbilkonseptet Mercedes-Benz Maybach som senere ble skilt ut som eget merke.

Kontakt 0700 Stord Taxi for tilbud om du ønsker å unne deg det lille ekstra til bryllupskjøringen, forretnings- eller privatreisen. Den nye EQS-en har ekstra behagelige seter og svært god beinplass.
Baksetene har ekstra behagelige nakkestøtter og en løs pute som kan gi ekstra støtte. Seterygg og nakkestøtte kan kunden stille inn som de selv ønsker.
EQS-en har svært god beinplass. Her får du garantert en behagelig reise.
Kunden kan lade mobilen tråløst fra baksetet dersom de reisende ikke er mer enn tre personer.

Men det stopper ikke her. Billy har en Mercedes-Benz EQE AMG i bestilling. Den legendariske E-Klassen er også blitt elektrisk, og Billy har bestilt en utgave med hele 475 hk.

– Dette er en veldig kjekk bil, sier Billy. Man kan få kink i nakken når de 475 hk-ene spaker fra, men det handler ikke om store motorer og akselerasjon, forklarer han. Det viser at jeg satser på bedriften min, og jeg velger Mercedes-Benz på grunn av kvalitet, driftssikkerhet og komforten de gir mine kunder.

Stamkunde hos Fylkesnes Bil

Stamkunden Billy har etter hvert kjøpt mange biler hos Fylkesnes Bil.

– Å kjøpe bil lokalt er viktig, sier taxi-gründeren. Det er mye enklere med servicer og annen oppfølging.

– Jeg liker godt å handle hos Fylkesnes Bil. Jeg får alt jeg trenger, og har absolutt ingenting å utsette. De ansatte vet hva de snakker om, og jeg får alltid hjelp. De ordner rett og slett det jeg vil ha, avslutter den hyggelige taxisjåføren.

Klikk her for å se utvalgte biler fra Mercedes-Benz. Arve og Fredrik hjelper deg også på Stord-avdelingen vår – ring 53404040 i dag.