Varebilsutstilling 2. etg. Fylkesnes Bil, 21, februar 2020

I salgshallen i andre etasje hos Fylkesnes Bil møter vi bilselger og varebilansvarlig Fredrik Ottesen. Store deler av arealet er gjort om til en ren varebilsutstilling, for både bedrifter og private på utkikk etter en «arbeidskamerat».

Ottesen står blant storselgerne Mercedes-Benz Vito og Sunnhordlands meste solgte varebil – Peugeot Partner. – Vi har det største utvalget i regionens her hos oss, også innen varebiler, sier han.

Fiks ferdig ved levering
Sammen med gode underleverandører leveres bilen fiks ferdig ved overlevering. Kunden slipper å forholde seg til mange ulike aktører.

– Vi tar oss av alt om ønskelig, sier bilselgeren. Kunden slipper å kontakte banken for finansiering og forsikring, eller leverandør av innredning og profilering – vi fikser alt, sier han. Vi kan også lage en pakke med drivstoffavtale, service- og reparasjonsavtale, og dekkhotell – alt på en faktura.

– Proffkunden trenger som regel innredning for å få med seg alt av verktøy og utstyr, uten å bruke opp all plassen i bilen, og dekor på bilen gir god markedsføring og merkevarebygging. For mange mindre håndverkere er dette den eneste markedsføringen de gjør, sier Ottesen. Jeg tenker at håndverkerne heller kan bruke tiden på det de er gode på, så skal vi legge til rette for et enkelt og komplett bilhold, fortsetter varebilansvarlig Fredrik Ottesen.

I utstillingen vår i 2. etg. i Fylkesnes Bil-bygget finner du bl.a. innredninger til varebilen din.
Bilselger Fredrik Ottesen hjelper deg med å sette sammen en varebil tilpasset ditt behov. Kom innom utstillingen i 2.etg. i Fylkesnes Bil-bygget.

En varebil kan normalt sett leveres med mange ulike utstyrskombinasjoner.

– Det finnes svært mange måter å rigge en bil, både visuelt og funksjonelt. Vår jobb er å hjelpe kunden med å finne den rette utstyrskombinasjonen for brukerens oppgaver og ønsker. Mange ønsker å sette opp en litt spesiell bil, med flotte felger, stigbøyler og spoilere, smiler Ottesen. Det gjør at bilen stikker seg ut fra mengden.

Holder kunden på veien
En annen ting som vektlegges av proffkunden, bortsett fra bilens funksjonalitet, er bilens driftssikkerhet. En håndverker uten bil er ikke lønnsom for arbeidsgiveren sin. 

– Våre leverandører leverer noen av markedets mest populære varebiler, biler av svært god kvalitet. Vår (pålitelighet) kommer først til syne dersom noe uforutsett skulle skje jobb starter for alvor dersom noe skulle skjer noe på veien, sier Ottesen. Vi har alltid hatt fokus på å finne gode løsninger for kunden, og i slike tilfeller gjør vi det lille ekstra for å få proffkundene på veien igjen.

Enkelt og komplett hos Fylkesnes Bil
I tillegg til et stort utvalg har Fylkesnes Bil eget skade- og lakkverksted på huset, bilberging, bilutleie, merkeverksted og all-merke-verksted – hos bilhandleren på Heiane får du hjelp når du trenger det.

Er du næringsdrivende eller på jakt etter en arbeidsbil – kanskje en nummer-2-bil? Kom innom utstillingen vår på Heiane, eller avdelingen på Husnes – vi har biler for de aller fleste behov. På Stord tar du kontakt med Fredrik Ottesen (53404023), Kjetil Gundegjerde (53404021) eller Arve Paulsen (53404022) for et konkurransedyktig tilbud! På Husnes hjelper Håvard Solheim (53487444) og Dan-Viljar Sæle (53487444) deg.

Utvalgte varebiler fra Fylkesnes Bil

Mercedes-Benz Vito (også som elektrisk). Varebilskongen. Mange av våre flotte, lokale bedrifter kjører Vito. En storselger lokalt – du har garantert sett den langs veiene våre. Nå får du 4MATIC for kun kr. 4.900!
Mercedes-Benz Citan. Urban varebil med kompakte mål og stort lasterom. Spar kr. 28.000 på Star-pakke nå!
Mercedes-Benz Sprinter. En stor varebil som kan bygges for frakt av både passasjerer og gods. Kan leveres i 4 lenger og 3 takhøyder, med tillatt totalvekt inntil 5000 kg. Vi bygger det du trenger! Kampanje: komfortpakke kr. 4.900m, spar kr. 20.500!
Mercedes-Benz X-Klasse. En lekker, robust, komfortabel og funksjonell pick-up når kun det beste er godt nok. Nyttelast på mer enn 1000 kg og en hengervekt på inntil 3500 kg.
Peugeot Partner (også som elektrisk). Dette er Sunnhordlands mest solgte varebil – en populær alt-mulig-bil. Brukes av håndverkere, transportører og private. International Van of the Year 2019, en allsidig kvalitetsbil med stor kjøreglede, og nytt, robust design. Kom innom og prøv den hos oss!
Peugeot Expert (snart som elektrisk). En elegant varebil i ulike størrelser. Kan leveres med varerom inntil 6,6 m3.
Peugeot Boxer. En stor varebil som kan leveres i flere lenger og høyder, med fire ulike dieselmotorer. Vi skreddersyr bilen du trenger.
Mitsubishi L200. Denne bunnsolide pick-upen har 4×4, fire kjøremoduser og to låsbare differensialer. Med denne takler du alle typer terreng, og får en nydelig kjøreopplevelse. Hør med oss ang. pågående leasingkampanje, fra kun. Kr. 2.199/mnd!