– Kjekt å handle lokalt! Fylkesnes Bil, 20, februar 2023

#image_title

Suniqon er en lokal leverandør av solcellepanel til både bedrifter og private. Selskapet holder til på Heiane, ble etablert i 2022 og selger og leverer over hele landet. De 18 ansatte inkluderer montører, prosjektledere og selgere. Nå har selger Klemet Risnes og prosjektleder Magnus Risnes vært og hentet to nye Mercedes-Benz Vito-er til montørene.

– Det går veldig bra, sier de to når vi spør om hvordan det står til i solcellebransjen for tiden. Det er god etterspørsel i markedet, og vi har kort leveringstid.

Suniqon har mer enn 2.000 solcellepanel på lager på Heiane. Panelene er produsert i Kina og er svært konkurransedyktige på pris mot effekt, forteller Klemet.

– Vi pleier å si vi er best på effekt i forhold til kost, sier han, og med lagerbeholdningen vi har nå har vi kanskje landets korteste leveringstid. Hos oss får kundene anlegget ferdig tilpasset huset sitt, og levert innen ca. tre måneder. Det er bare å ta kontakt, smiler han.

#image_title

De to synes det er stas å hente de nye Mercedes-Benz Vito-ene.

– Vi må innrømme at vi ikke har kjørt bilene enda, men valgte Vitoer på grunn av firehjulstrekk og generell kvalitet, sier de to. Dessuten synes vi det er kjekt å handle lokalt, avslutter brødrene.

Gratulerer med nye varebiler, og lykke til med salget!