– Stor fordel å kjøpe lokalt! Fylkesnes Bil, 02, mars 2020

Harald Huglen fra Haga hentet nylig en flunkende ny Hyundai i20 i Hyundaibutikken på Heiane.

– Jeg var på tanken om å kjøre til Haugesund for å kjøpe bil igjen, men valgte å kjøpe lokalt. Det er en stor fordel å bruke 5 min til verksted i stedet for en liten time – det gjør alt mye lettere å slippe å reise til Haugesund for den minste ting, sier han.

– Jeg likte i20-en med det samme jeg så den, sier Huglen. Prisen var god, og nå fikk jeg en helt ny bil for samme prisen som de 2-3 år gamle bilene jeg så på kostet.

Bilselger @christian brink kan fortelle at Huglen bl.a. sparte kr. 20.000 på den pågående kampanjen som har automatgir inkludert. Kontakt @christian brink eller @arne risnes for tilbud – 53404040!

Velkommen til oss, Huglen. Takk for handelen og gratulerer med ny, flott bil!