Spennende nyheter fra Mercedes-Benz! Fylkesnes Bil, 09, september 2019

Denne artikkelen var på trykk i Sunnhordland 2019-09-06. Se alle bil-nyhetene nederst på siden!

Med Mercedes-Benz får du høy kvalitet og en følelse av luksus. Smart teknologi gjør kjøreopplevelsen eksklusiv og ekstraordinær, og akkurat nå har Fylkesnes Bil kampanjer på mange av de attraktive modellene fra det populære bilmerket.

– Det er blitt veldig i tiden å velge bil med hodet, sier Arve Paulsen, salgsansvarlig for Mercedes-Benz hos Fylkenes Bil på Heiane. Jeg synes likevel at man ikke skal glemme å lytte til hjertet også når man velger bil. Det er tross alt bilen man velger med hjerte man bruker lørdagsformiddagen til å vaske og stelle, og det er denne bilen som gjør både hverdagskjøring og langkjøring til det lille ekstra, sier han.

Og vi begynner å skjønne hva Paulsen mener. Vi sitter nemlig i en flunkende ny Mercedes-Benz B-Klasse – en kompakt men likevel romslig familiebil, og hører den engasjerte bilselgeren fortelle om materialvalg, design og teknologi. Det er imponerende å høre når Paulsen gjennom stemmestyring får bilen til å justere temperaturen, åpne soltaket og bytte radiokanal, og at bilen, etter bare noen trykk på den store berøringsskjermen, parkerer selv.

SPAR INNTIL KR. 93.000 – klikk her for kampanjer på Mercedes-Benz!

– Mercedes-Benz er ikke alltid bilprodusenten som er først ute, men når bilene kommer er de alltid 100% gjennomtestet og av god kvalitet. Og et viktig poeng er at kvalitetsfølelsen holder seg år etter år. Selv etter 100.000 kjørte kilometer fungerer dører og andre bevegelige deler som dagen du hentet bilen, sier Paulsen.

Vi har mange spennende nyheter, både i butikk og ting på gang. I tillegg er det nå kampanje på mange attraktive modeller!

Mercedes-Benz-ansvarlig Arve Paulsen

Spennende nyheter

Skal vi tro Paulsen er det mange nyheter fra Mercedes-Benz, både med og uten ledning.

– Utenfor butikken vår på Heiane står bl.a. en elektrisk Vito med 10 mil rekkevidde, nye Mercedes-Benz GLC, GLE, A- og B-Klasse. Allerede til høsten kommer A- og B-Klasse som ladbare hybrider med ca. 70 km rekkevidde. Vi ser også frem til ny versjon av C-Klasse hybrid og CLA Shooting Brake, fortsetter Paulsen.

– Med de to nye hybridene har vi 12 Mercedes-er å tilby med ledning, og dette tallet skal dobles innen utgangen av neste år, smiler Paulsen.

Paulsen forteller at mange nå sitter på gjerdet og venter på den perfekte bilen, med rekkevidde til å krysse landet og vel så det. Det finnes derimot gode alternativer rett rundt hjørne.

– Vi har solgt svært mange hybrider med 30-50 km rekkevidde i distriktet vårt de siste årene, og majoriteten av disse kundene kjører kun elektrisk i hverdagen. De har allerede spart gode penger på driftsutgiftene i mange år. Jeg synes det er viktig at man ser på behovet sitt – det er ikke slik at alle trenger 400-500 km elektrisk rekkevidde selv om det er hovedbilen i familien det er snakk om.

Men hva om denne rekkevidden er et ufravikelig krav, Paulsen?

– Ja, da har vi fantastiske Mercedes-Benz EQC hos oss i løpet av september. Det er bare å stikke innom eller slå på tråden, vi har kampanje på mange av de mest populære modellene for tiden, , smiler den positive Mercedes-entusiasten

Nyheter fra Mercedes-Benz:


Helelektriske EQC! Ti helelektriske modeller rulles ut fra Mercedes-Benz innen 2022, og dette er den første. Bilen har vært innom Heiane og den er nydelig å se på – og selvfølgelig nydelig å kjøre. Mer enn 400 km rekkevidde og svært mye utstyr på grunnmodellen. Kommer til Stord i September. Kontakt Arve eller Fredrik på 53404040.
A-Klasse – snart også som hybrid! Nye Mercedes-Benz A-Klasse ble lansert i 2018 og er proppfull av fremtidens teknologi. Modellen har vært en storselger i distriktet vårt og bilen står selvfølgelig klar for prøvekjøring utenfor butikken på Heiane. A-Klasse kommer også snart som hybrid med ca. 70 km rekkevidde. Kontakt Arve eller Fredrik på 53404040 for mer info og bestilling.

B-Klasse – snart også som hybrid! Mercedes-Benz B-Klasse er en nydelig familiebil. Kompakt men likevel romslig, og spekket med høyteknologi. B-Klasse kommer også som hybrid med ca. 70 km rekkevidde denne høsten. Ta kontakt med Arve eller Fredrik på 53404040 for mer info og bestilling.

C-Klasse Hybrid! Ladbare C-Klasse er tilbake, med opptil 55 km elektrisk rekkevidde (WLTP) og heftige ytelser på 306 hk og 700 Nm til en en svært hyggelig pris. Den starter på attraktive 474.000 kr, og bilene er snart her. Kontakt Arve eller Fredrik på 53404040 for mer info og bestilling.

E-Klasse Hybrid! E-Klasse har stor plass og er en storselger. Den kan nå leveres som bensin- eller dieselhybrid. Kampanjepris på stasjonsvognen fra kr. 709.000. Kontakt Arve eller Fredrik på 53404040 for mer info og bestilling.
CLA Shooting Brake! Nye CLA Shooting Brake er praktisk, elegant og sportslig, og har vokst i alle retninger. Denne bilen er det praktiske alternativet for deg som ikke vil kompromisse med design. Her får du rammeløse vinduer og en fallene taklinje – et sportslig design som understrekes av en aggressiv grill og nye lykter. Kontakt Arve eller Fredrik på 53404040 for mer info og bestilling.
GLB! Neste år kommer nye Mercedes-Benz GLB. Denne bilen er en kompakt men romslig crossover SUV med mulighet for både sju seter og firehjulsdrift. Denne høyreiste og praktiske bilen er som skapt for aktive familier. Kontakt Arve eller Fredrik på 53404040 for mer info.
GLC! Mercedes-Benz GLC er en av merkets største salgssuksesser I Norge og er nå kommet I en betydelig oppgradert versjon. En robust og sportslig SUV med fantastiske kjøreegenskaper og god plass. Kom innom butikken og prøv den, eller ring Arve eller Fredrik på 53404040!
GLE! Nye GLE er en «muskuløs» SUV med et robust og rent design. Bilen kan bestilles som 7-seter, og kommer etter hvert som hybrid med 100 km elektrisk rekkevidde. Kom innom butikken og prøv den, eller ring Arve eller Fredrik på 53404040!