Presalget er i gang i Stjerneblokka! Fylkesnes Bil, 11, april 2019

Lørdag 27. april er det klart for åpning av Fylkesnes Bil sin nye Hyundai-butikk på Heiane, bare et steinkast fra butikken vi selger Mercedes-Benz, Mitsubishi og Peugeot fra. Hyundai-selgerne Christian Brink og Arne Risnes gleder seg til å vise frem Hyundai sitt breie utvalg av framtidsrettede biler, og opplyser om at de allerede har startet Hyundai-salget fra det eksisterende anlegget til Fylkesnes Bil.


Arne Risnes og Christian Brink skal selge Hyundai fra ny butikk på Heiane, men har allerede startet salget fra butikken i Stjerneblokka.

Fra småbil til varebil
Sørkoreanske Hyundai kom til Norge i 1992, og er verdens nest største bilprodusent. I Sør-Korea blir selskapet bare slått av Samsung når det gjelder størrelse. I februar var Hyundai det fjerde mest leverte bilmerket i Norge, og det er ikke tvil om at bilene fra Hyundai er i vinden.
– Hos Hyundai får du hele spekteret, fra småbil til varebil, forteller Christian Brink hos Fylkesnes Bil.

Brink tror den sørkoreanske giganten har vunnet mye på å gjøre det enkelt for kundene. Hyundai sine biler er rikt utstyrte i utgangspunktet, og har et avgrenset tall med tilleggspakker å velge mellom.
– Du får en relativt rimeleg bil i forhold til alt utstyret som følger med. Hyundai har gjort det enkelt å forholde seg til bilkjøpet, understreker han.

Elektriske suksesser
Starten er lydløs. Du hører knapt at han kjører bortover hovedveien. Med et aerodynamisk karosseri, innovativ teknologi og et design preget av avanserte detaljer er Hyundai Ioniq Electric langt mer enn bare en bil.
– Ioniq ligger langt fremme teknologisk, og du får den fra bare kr. 258.900 – og en svært velutstyrt variant til 300.000 kroner. Og best av alt; du kan få bil «på dagen», forteller Arne Risnes.

Hyundai Ionic Electric ble kåret til årets bil i Europa 2017. Fylkesnes Bil har biler på lager!


Ioniq-en han kjører har et utseende som vekker oppmerksomhet. De slanke linene og balanserte proporsjonene gir bilen et elegant uttrykk. De spesialdesignede lettmetallfelgene bidrar til suverene aerodynamiske egenskaper. Ioniq har dessuten LED-lys bak og framme og svært avansert kjøreassistanse.

– Hyundai Ioniq kommer både som elektrisk, hybrid og plug-in hybrid, og er tidligere kåret til årets bil. Sammen med den elektriske SUV-en KONA har de vekt stor oppmerksomhet hos en samlet bilpresse.

Hyundai Kona kommer i elektrisk eller bensindrevet utgave.


Hyundai har blant annet tatt kvantesprang utseendemessig, legger Christian Brink til, og de to bilselgerne er ikke i tvil om at bilene fra Hyundai er interessante for Sunnhordlendinger som er på jakt etter biler med flott design, gode utstyrsmuligheter, til en god pris. – Med Hyundai får man mye bil for pengene, seier de to.

Hyundai i20.


Allerede god erfaring med Hyundai
Fylkesnes Bil har allerede hatt suksess med Hyundai i Haugesund. Gjennom søsterbedriften Bauge Auto har de solgt Hyundai på Haugalandet i to år, og bare i løpet av 15 dager i mars måned er det levert hele 35 Hyundai-er der.

– Interessen har vært veldig god, og på Stord gleder vi oss over å ha disse flotte bilene i tillegg til det fantastiske utvalget vi har fra Mercedes-Benz, Mitsubishi og Peugeot, sier Brink.

Hyundai er hittil i år det nest mest solgte bilmerket i Sunnhordland, med en markedsandel på nesten 9%.

– Dette gir oss en god følelse når vi nå går i gang med Hyundai-salget, sier Risnes. – Og så må du få med at vi allerede er i gang med Hyundai-salget i Stjerneblokka, og har rigget utstilling inne i butikken, skyter Brink inn.

Kom innom og prøv en Hyundai, du vil garantert bli positivt overrasket, avslutter de to entusiastiske bilselgerne.

Hyundai Tucson.