Vi er ny Hyundai-forhandler! Fylkesnes Bil, 31, januar 2019

I mer enn 40 år har Fylkesnes Bil levert biler til kunder på Stord og i nabokommunene. Nå blir det også salg av Hyundai i Sunnhordlands-regionen.

– Vi er stolte over å kunne tilby Hyundai sine attraktive til kunder i Sunnhordland, og ser frem til å hjelpe både nye og eksisterende Hyundai-eiere i distriktet, sier daglig leder hos Fylkesnes Bil, Roald Almås.

Hyundai Kona kommer i elektrisk eller bensindrevet utgave.

I tillegg til butikkene på Stord og Husnes har Fylkesnes salg av Peugeot, Hyundai og Subaru gjennom søsterbedriften Bauge Auto i Haugesund.

– Det er gjennom Bauge Auto i Haugesund vi har rettighetene til Hyundai i distriktet vårt, sier Almås. Selskapet vårt dekker området mellom Stavanger og Bergen, og sammen med importøren ønsker vi å satse på Hyundai sine produkter i Sunnhordlands-regionen.

– Hyundai-satsingen i Haugesund har vært svært vellykket, sier Almås. Hyundai er et populært merke med vekstambisjoner både i Norge og Europa, og sammen har vi hatt god respons i markedet.

Hyundai Ionic Electric ble kåret til årets bil i Europa 2017.

Nye lokaler
Den nye Hyundai-avdelingen blir plassert kun et steinkast fra butikken på Heiane, med åpning i løpet av våren 2019.

– Vi flytter inn i de ledige lokalene ved siden av Malerboden, men først skal bygget oppgraderes, sier Almås. Vi er i gang med å rigge eget Hyundai-verksted og innrede lokalene før butikken åpnes, sier Roald Almås.

Totalleverandør
– Vi kan allerede tilby kundene våre populære nybilsmerker og det største bruktbilutvalget i distriktet. Vi har eget skade og lakkverksted, bilberging og bilutleie på huset, i tillegg til Mekonomen bilverksted. Med Hyundai-utsalget på plass vil vi kunne tilby våre kunder et enda større tilbud innen bil, fortsetter han.

Hyundai i20.

Hyundai, som kom til Norge i 1992, har verdens største bilfabrikk og er selvforsynt med stål fra eget verk

– Hyundai er kommet veldig langt på teknologiutvikling, og deres fremtidsrettede modeller supplerer bilene vi leverer fra Mercedes-Benz, Mitsubishi og Peugeot, og gir oss et enda bredere utvalg av attraktive biler. Nå gleder vi oss til et nytt kapittel i vår historie og ønsker Hyundai velkommen på laget, avslutter den entusiastiske bilforhandleren.

Hyundai Tucson.