Maleren Bjarnoll: Fylkesnes Bil scorer 10 av 10! Fylkesnes Bil, 17, april 2024

– Det høres nesten for mye ut dette, men det er sånn jeg har opplevd det, avslutter daglig leder hos Maleren Bjarnoll, Petter Bjarnoll. Han har nettopp forklart oss hvorfor en næringsdrivende fra Sotra har kjøpt seks biler på Sommerøya Stord de siste årene.

– Det startet med et motorhavari i en rundkjøring i Fleslandsveien på slutten av koronatiden. Jeg ringte til en bilforhandler jeg hadde hatt kontakt med tidligere, men opplevde ikke å få hjelp. Da jeg satt i den havarerte bilen på lasteplanet til bilbergeren fant jeg en svart Mercedes-Benz Sprinter på finn.no – akkurat en slik jeg kunne tenke meg. Jeg ringte kontaktpersonen i annonsen og ble møtt av en meget hyggelig mannsstemme, forteller Bjarnoll.

Maleren Bjarnoll

Maleren Bjarnoll er en Mesterbedrift etablert i 2003. Firmaet holder til på Kolltvedt på Sotra, og har 8 ansatte. Gjengen har fokus på kunnskap, kvalitet og ferdiggjøring til avtalt tid, og utfører alle typer innvendige og utvendige malerarbeider, gulvlegging, og innredningsarbeider.

– Vi utfører fem fag hos oss, ikke bare malerarbeid, men snekkerarbeid og muring også. Bilen er egentlig det viktigste verktøyet vi har, forklarer han entusiastisk.

Det var bilselger Fredrik Ottesen hos Fylkesnes Bil som tok telefonen da malermesteren ringte.

– Jeg snakket med Fredrik om både finansiering og levering. Han nevnte at bilen hadde noen mindre skrammer, men jeg trengte den fort, jeg hadde jo ikke bil, ler Bjarnoll. Da jeg kom for å hente bilen var disse fikset likevel – dere syntes dette var det riktige å gjøre. På vei hjemover begynte det å lyse i instrumentpanelet. Jeg sendte en melding til Fredrik, og fikk beskjed om å ta kontakt med Bertel O. Steen i Bergen. Saken ble fikset og regningen ble sendt til Fylkenes Bil.

– Til tider opplever man å måtte slåss for rettighetene sine når man har kjøpt bil, men slik har det ikke vært med Fylkesnes Bil, forteller den trivelige håndverkeren. Vi har gått over til å kjøpe nyere brukte biler, og det kan være et sjansespill, men det har vi ikke opplev hos med dere.

Kjøper bilene usett

Det gikk ikke lang tid før det ble behov for flere biler hos Maleren Bjarnoll.

– Jeg kontaktet Ottesen igjen – og han leverte på samme måte. Bilene ser så godt som nye ut hos dere. På bil nummer to var dekkene slitte, men ble byttet, forklarer han. Jeg må si jeg stoler blindt på Ottesen etter disse opplevelsene, og kjøpte derfor bil nummer tre usett. Det har jeg gjort etterpå også. Jeg spiller inn ønskene mine, og Fredrik fikser. Når Fylkesnes Bil ikke har hatt riktig bil på lager, har han fremskaffet bil fra andre i konsernet, forteller han.

– Bil nummer fire var en nyere Volkswagen Transporter, så kom nummer fem, og nå har jeg fått levert enda en varebil. Det har dukket opp småting, men dette har blitt ordnet på en god måte. Det er slik du ønsker å oppleve en selger, sier Bjarnoll. Fredrik er tidligere bilmekaniker og kan bil. Vi bommer alle innimellom, men da må vi rette opp i det igjen, og det gjør Fredrik!

Kan ikke skryte nok av dere!

Skal vi tro Bjarnoll er det ikke siste gang han får levert bil fra Sunnhordlands største bilforhandler.

– Vi finner mye av det vi selv står for hos Fylkenes Bil, forklarer han. Firmaet hans bygger tillit hos kundene gjennom ryddig oppførsel og høy kvalitet på arbeidet de utfører.

– Jeg har ikke hatt én negativ opplevelse hos Fylkenes Bil, og kommer ikke til å kjøpe bil i Bergen by igjen. Jeg har ikke brukt verkstedet deres på grunn av avstanden, men opplever at dere har kvalitet i alle ledd. Jeg kan ikke skryte nok av dere, og gir 10/10 i vurdering, avslutter maleren Bjarnoll.

Tusen takk for tilliten, Petter!