Hyundai-salget har startet i Kvinnherad! Fylkesnes Bil, 29, mai 2019

Håvard Solheim og Dan-Viljar Sæle på Husnes har startet Hyundai-salget i Kvinnherad og står klare til å hjelpe deg med Hyundais attraktive biler.

Både Hyundai KONA electric, IONIQ electric og SUV-en Tucson er på plass utenfor butikken og står klare for at Kvinnheringene skal komme og prøve. – Vi gleder oss til endelig å kunne tilby hele utvalget til Hyundai, sier de to.

– Med Hyundai kan vi tilby biler som er langt fremme teknologisk, sier Sæle. De to elbilene IONIQ og KONA har slått godt an, og nå kan Kvinnheringene prøve bilene hos oss.

Hyundai er en av verdens største bilprodusenter, og har mange flotte bilmodeller i sitt sortiment. Helelektriske IONIQ electric og KONA electric har fått mye oppmerksomhet.

Fylkesnes Bil-konsernet selger allerede Hyundai på Stord og hos søsterbedriften Bauge Auto i Haugesund.

– Responsen i markedet har vært veldig god, sier Solheim. Både på Stord og i Haugesund har interessen vært overveldende. Hyundai har et bredt spekter av flotte biler med mye utstyr, og bilmerket har truffet veldig godt med designet de siste årene. Det ser man på salgstallene, sier han.

– Og tilbakemeldingene vi får er at folk synes de får mye bil for pengene med Hyundai, skyter Sæle inn.

Service og vedlikehold fungerer på samme måte som for de andre merkene på avdelingen.

Fylkesnes Service Express frakter biler mellom Stord og Husnes fire dager i uken.

– Fylkesnes Service Express frakter biler mellom Husnes og Stord fire ganger i uken, til og fra service på Stord. Kunden leverer inn nøkkelen hos oss på Husnes, og henter den samme sted – vanligvis dagen etter, avslutter Solheim.

Hyundai-avdelingen på Stord ligger kun et steinkast fra Fylkesnes Bil-bygget på Heiane.

Ring 53 48 74 44 eller kom innom Håvard og Dan-Viljar på avdelingen i Onarheimsvegen 94 for prøvekjøring og tilbud. Velkommen!

Hyundai i20
Hyundai KONA electric er en sporty, helelektrisk SUV med lang rekkevidde og mye utstyr for pengene.
Hyundai IONIQ electric er en bestselger i markedet og vi har den på lager. Ring oss på 53 48 74 44 for prøvekjøring og mer info.
Hyundai Tucson er en flott SUV. Du får den med 2- eller 4-hjulstrekk.