– Kjempegod service hos Fylkesnes Bil Fylkesnes Bil, 24, januar 2023

Stian og Thomas fra Hatlevik Rør med nye Mercedes-Benz Vito-er

Rørleggerne Stian Hatlevik og Thomas Rasmussen fra Hatlevik Rør på Fitjar var på Heiane i forrige uke og hentet to flotte Mercedes-Benz Vito V119 4×4.

Rørleggerbedriften ble etablert i 1992, har fire ansatte og leverer produkter og tjenester til nærområdet vårt.

Verdens kjekkeste rørleggere

Da vi spør det to om de kan fortelle litt om seg selv kommer svaret fort.

– Vi er verdens kjekkeste rørleggere, kommer det kjapt fra Stian. Nei, alvorlig, vi er en tjue år gammel bedrift som tar de aller fleste oppdrag i Sunnhordlandsdistriktet. Vi tar jobber på både hus, hytter og prosjekt på Fitjar, Stord, Bømlo og Tysnes.

De to forteller at de er optimistiske med tanke på markedet framover, og investerer nå for framtiden. De to nye bilene er en betydelig investering for et mindre selskap.

– Vi har hatt Vito tidligere og fått denne bilen anbefalt av andre håndverkere, forteller de. Det er egentlig på bakgrunn av dette har vi har valgt som vi har gjort, sier Thomas. Dessuten fikk vi konkurransedyktige priser.

Kjempegod service

Det er Thomas som har stått for innkjøpet. Han har kjøpt bil hos Fylkesnes Bil tidligere.

– Vi er veldig fornøyd med å handle bil her, sier Thomas. Vi får alltid kjempegod service, det er lett å få kontakt, og vi får god oppfølging. Dessuten synes vi det er kjekt å handle lokalt – det er viktig, avslutter han.