Takk for 40 fantastiske år! Fylkesnes Bil, 30, mars 2017

I dag ble det kjent at daglig leder hos Fylkesnes Bil, Kjell Fylkesnes, selger seg ut av selskapet etter 33 år i sjefsstolen. Offisielt er hans siste arbeidsdag i morgen, 31. mars. – Bilbransjen er en flott bransje, og jeg har hatt 40 fantastiske år i Fylkesnes Bil. Nå er det imidlertid på tide å slippe nye krefter til, sier han.

«De nye kreftene» jobber i konsernet i dag, er lokale, og har haugevis med erfaring fra bransjen. Roald Almås, mangeårig aksjonær og serviceleder tar over som daglig leder, salgsleder og Mitsubishi-ansvarlig Kjetil Gundegjerde, regnskapsleder Jonas Engelsen Landro og daglig leder hos Bauge Auto i Hagesund, Sveinung Bauge tar over fra 1. april.

Regionens største bilforhandler er altså i de aller beste hender.

Samme gode service

Kundene vil ikke merke noe når stafettpinnen nå sendes videre. – Vi overtar en veldrevet bedrift, og vil takke Kjell for alt han har gjort, sier Roald Almås. Kundenes trygghet ligger i alle som jobber her. Vi har en flott gjeng, svært mange med lang fartstid i bedriften – gode folk med høy kompetanse. Vår oppgave blir å videreføre arven, slik at kundene fremdeles får den samme gode servicen – både ved bilkjøp og service. 2016 ga ny salgsrekord og starten på 2017 har også vært god, så vi har stor tro på fremtiden, sier en optimistisk Almås.

Gir seg på topp

Bedriften har gjennom årene utviklet seg fra en tremannsbedrift på Litlabø til regionens største bilforhandler, med avdelinger på Stord, Husnes og Haugesund (Bauge Auto).

– I dag er vi ca. 50 stykker på huset, har tre populære bilmerker med mange spennende modeller, og leverer totalservice gjennom egne bilverksted, lakkverksted, bilutleie og bilberging, sier Fylkesnes. Jeg synes det er godt å «gi seg på topp». Bedriften går godt, og denne løsningen er den beste for alle parter. Jeg er veldig glad for at noen innad i selskapet ville overta. Først og fremst vil jeg få takke de ansatte, samarbeidspartnere og våre flotte kunder gjennom 40 år for uforglemmelige stunder.

Det er vi som skal takke, Kjell …
Lykke til med dine mange prosjekter!