Årets beste bilkjøp – familiebil! Fylkesnes Bil, 07, juni 2017

5008 er en perfekt bil for en familie med flere barn. Den innvendige plassen er svært god, samtidig som bilen er kul å se på.

Rune Korsvoll, journalist Motor

 

Peugeot 5008 er ikke bare lekker og tøff. Den er storebror til årets bil i Europa 2017, er romslig, fleksibel og har 7 seter som standard. Her får du mye utstyr inkludert og gode priser på ekstrautstyr. Men det mest unike er kanskje i-Cockpit! Et interiør i særklasse! Under kan du lese mer om denne flotte familiebilen, se tester og vår Peugeot-ansvarlige Sigfred Framnes vise de viktigste egenskapene. Kom innom butikken eller ring Sigfred (53404020) for å avtale prøvekjøring! Demobilen vår står klar for prøvekjøring!

 

Ingen andre biler jeg vet om i denne klassen har bedre opplevd kvalitetsfølelse når det gjelder interiøret enn 3008 og 5008, som er identiske!

Dinside.no

Biltester

Bladet Bil: Verdsettes et frekt interiør og morsomme kjøreegenskaper, med plass til sju stykker? Da er 5008 et riktig sted å begynne biljakten
Fedrelandsvennen: Peugeot 5008 kåret til beste familiebilkjøp
Motor.no: Perfekt franskmann for barnefamilier
Broom: Dette er kort og godt en helt ypperlig familiebil
Klikk.no: Flerbruksbilen som ble SUV
DN.no: Peugeot 5008 er blitt en attraktiv SUV

Det kompakte rattet med integrerte betjeninger og automatgirkassens spektakulære nye styresystem basert på elektriske impulser gir deg enda bedre og mer intuitiv kontroll. Bilen kan selvfølgelig også utstyres med Peugeots store panorama soltak. Sammen med de store vindusflatene gir dette fantastiske lysforhold i kupeen.

Nye 5008 har en spesielt lav lasteterskel og et volum på hele 780 dm3. Det nedfellbare passasjersetet gjør også at man kan frakte 3,2 m lange gjenstander!

 

Vekk sansene med en unik kjøreopplevelse om bord i den gjennomført høyteknologiske PEUGEOT i-Cockpit®. Et fullstendig tilpassbart, digitale head-up instrumenter kombinert med en 8-tommers (avhengig av modell) berøringskjerm gir tilgang til alle viktige data uten at du trenger å flytte blikket fra veien.

 

Peugeots nye iCockpit!