Nye B-Klasse er her! Fylkesnes Bil, 20, februar 2019

Prøvekjør nye Mercedes-Benz B-Klasse på Stord eller Husnes! Fra kr. 403.900.
Ring 53 40 40 40 (Stord) eller 53 48 74 44 (Husnes)!

«Nye B-Klasse. En høyteknologisk familiebil.

Nye Mercedes-Benz B-Klasse har blitt mer praktisk, avansert og sportslig enn noen gang før. Med MBUX og selvkjørende egenskaper på S-Klassenivå har familiebilen blitt en praktisk teknologibombe. Helt nye B-Klasse er en intelligent og fleksibel flerbruksbil som passer perfekt til aktive familier. Her får du MBUX, den intuitive stemmestyringsassistenten «Hey, Mercedes», som er enkel å betjene og den tilpasser seg deg for hver dag. I tillegg vil B-Klassen gi deg maksimal sittekomfort, plass og fleksibilitet i bagasjerommet.

Velkommen til prøvekjøring!»

Fordi sikkerheten mange ganger betyr alt.

Nye B-Klasse er utstyrt med førerassistansesystemer som avlaster deg enda mer effektivt bak rattet. For eksempel den aktive avstandsassistenten DISTRONIC, som automatisk kan holde ønsket avstand, eller den aktive bremseassistenten, som kan bremse i en nødsituasjon. Dermed er du og familien alltid i de beste hender.

Alt blir lettere når du kan snakke om det.

På kontoret, i familien og nå også i nye B-Klasse. For den er utstyrt med en naturlig og intuitiv stemmegjenkjenning. Om ønskelig kan du imidlertid også foreta de viktigste innstillingene med berøringsskjerm eller touchpad. Alt etter hva som passer best for deg.

Omgi deg bare med det beste.

Nye B-Klasse ønsker deg velkommen med en kupéatmosfære som er unik for klassen. Det sørger den elegante «wrap-around»-designen for. Overgangene mellom dashbordet, midtkonsollen og dørkledningene er flytende. Du føler deg formelig omfavnet når du sitter i bilen.

Klikk her for å lese mer om bilen på Mercedes-Benz sine hjemmesider!