Vi vant Næringsprisen 2016! Fylkesnes Bil, 18, november 2016

Mediehuset Sunnhordland tar bilde av Kjell og et utvalg av våre ansatte med Næringsprisen 2016 – et flott bilde malt av Magdalena From Delis. Begrunnelsen for prisen lød slik:

«Fylkesnes Bil er en aktør som gjennom mer enn 40 år har bygd opp en solid bedrift med i dag over 60 ansatte. Gjennom oppgang- og nedgangstider har de lært at fokus på målrettet kundepleie, godt arbeidsmiljø, problemløsning og ikke minst optimisme – gir solide relasjoner og gode resultat. Selskapet ser på hele regionen som sitt marked, og har en god posisjon i markedet.

Fylkesnes Bil er en aktiv og synlig aktør i lokalsamfunnet som også engasjerer seg i spørsmål om infrastruktur og næringsutvikling. En aktør som støtter lag og organisasjoner og gode formål på en flott måte. Stord, 10 november 2016»

– Dette er en lagseier, sier sjefen selv. Vi har en flott og lojal gjeng som har gjort en god jobb over tid. Vi har alltid hatt et høyt kundefokus, og dette er det kjekt å få annerkjennelse for. Spesielt kjekt er det at dette skjer nå når vi fyller 40 år i markedet.