Hyundai Ioniq: – Føler vi kjører langt dyrere bil! Fylkesnes Bil, 16, januar 2020

Wibeck Røksund og Ole Jonny Røksund bestilte en ny Hyundai KONA electric av bilselger Arne Risnes i sommer, og leide en Hyundai IONIQ electric som «ventebil», men ventebilen var så god at de endte opp med å kjøpe den nye 2020-modellen når den i januar kom på kampanje!

Hyundai Ioniq

– Vi fant ut av vi klarer oss veldig godt med denne, og når den nå er kommet med 32% lenger rekkevidde er det i alle fall ikke noe problem. Vi har hytte i Seljestad, og trengte en bil som uten problem får oss frem uten ladestopp.

Paret var tidlig ute med elbil, og kjøpte sin første i 2013, da Ole Jonny skulle dagpendle til Kårstø.

– Det var selvfølgelig en økonomisk motivasjon den gangen, men jeg synes også at det er utrolig komfortabelt å kjøre elektrisk. Når vi nå skulle bytte bil var det ikke aktuelt å kjøpe noe annet, sier Røksund.

Hyundai Ioniq

En utrolig god bil

Det er ingen tvil om at de to er fornøyd med bilvalget.

– IONIQ-en er en utrolig god bil – veldig behagelig å kjøre, sier de. Den er ikke like høy som KONA-en vi hadde bestilt, men setet beveger seg automatisk tilbake når dørene åpnes, noe som gjør innstigningen lett.

– Jeg opplever den også som en romslig bil, sier Wibecke. Dessuten er den veldig fin å se på, og jeg liker fargen veldig godt, fortsetter hun.

Paret så på andre alternativer før de bestemte seg.

– Vi så på andre alternativer, men synes det er enkelt å ha verksted i nærheten. Vi synes også at vi får mye bil for pengene her, sier Ole Jonny, og føler definitivt at vi kjører en langt dyrere bil enn de drøye 300.000 denne koster. Så når bilen nå er på kampanje så ble valget enkelt.

– Vi kjente ikke til Hyundai fra før, men opplever merket som driftssikkert og komfortabelt. Vi har ikke hatt noen problem med bilen vi har hatt mens vi ventet på ny bil.

Fantastisk service

Paret fra Bømlo er også fornøyd med behandlingen de har fått hos Fylkesnes Bil.

– Arne Risnes fortjener ros – behandlingen vi har fått har vært fantastisk. Alt rundt kjøpet har egentlig fungert utmerket, avslutter de to.

Takk for handelen og gratulerer med ny, flott Hyundai IONIQ electric!

Klikk her for å se mer info om Hyundais personbiler.