Flott, og god å kjøre! Fylkesnes Bil, 01, oktober 2019

Itsaya Tislavoll driver Namthip Thai Takeaway på Heiane, og ukentlig kjører hun tur/retur Haugesund for å hente varer i sin nye Peugeot Partner Mester.

Vi møter Tislavoll en overskyet høstdag. Den nye, dekorerte Partneren er parkert strategisk ved rundkjøringen, og Itsaya gjør klar til åpning.

Raskmat-bua hennes i rundkjøringen vis-a-vis Fylkesnes Bil har blitt en populær stopp for både lunsj- og middagssultne Stordabuer. Fra vogna serverer Tislavoll stekt kylling, biff og svin – men har også retter med skalldyr.

Den er flott å se på, utrolig kjekk å kjøre, og veldig behagelig – kjørekomforten er veldig god og jeg sitter veldig godt i den!

Itsaya Tislavoll om Peugeot Partner

– Alle våre retter er laget fra bunnen av, kun sausene er ferdiglaget, sier hun, og en til to ganger i uken kjører jeg til Haugesund for vareinnkjøp.

Itsaya så den nye Partneren utenfor bilbutikken over veien, og likte dens design.

– Jeg var litt skeptisk i starten på grunn av størrelsen, men må innrømme at det rett og slett har vært en kjempeopplevelse, sier hun. Den er flott å se på, utrolig kjekk å kjøre, og veldig behagelig – kjørekomforten er veldig god og jeg sitter veldig godt i den!

Tislavoll er også fornøyd med lastekapasiteten til bilen.

– Vi trengte en større bil, og nå har vi til og med plass til en palle i varerommet, sier hun. Jeg setter også pris at det doble passasjersetet kan legges ned for utviding av lasteområdet eller for lang last.

Hun har ikke kjøpt bil hos Fylkesnes Bil før men beskriver det som en hyggelig opplevelse, med god oppfølging fra bilselger Kjetil Gundegjerde.

Kiosken, som åpnet for halvannet år siden, er åpen mandag til fredag kl. 11:00-20:00, og helgedager 13:00-20:00.   

– Tilbudet vårt har blitt veldig populært, spesielt vårrullene er blitt en stor suksess, sier Tislavoll. Vi har jobbet hardt for å opparbeide oss posisjonen vi har lokalt, og tilbyr også catering – det er det ikke alle som vet, sier hun. Vi leverer mat til ulike anledninger, bl.a. barnedåp, konfirmasjoner og bryllup.

Nå er det imidlertid på tide å åpne kiosken for dagens kunder, men Tislavoll har en siste oppfordring.

– Maten her er veldig smakfull, og ikke for sterk – du kan si den er tilpasset den norske ganen, smiler hun. Kom innom og prøv oss!

Takk for handelen og gratulerer med ny, flott Peugeot Partner!