Det er trygt å handle her! Fylkesnes Bil, 05, desember 2018

Rolf Hovland, Frode Havn, Marcus Rolfsnes, Bjørn Yngve Jørgensen og Kristian Bod Nes i Sagvåg Elektro liker sine tre skinnende nye Peugeot Partnere.

Sagvåg Elektro ble etablert i januar i år, og holder til i Elektrogården i Sagvåg sentrum. Firmaet har fem ansatte og arbeider med elektro-installasjoner for privat og næring i hele Sunnhordland. – Vi gjør alt fra de minste til de største jobbene, sier daglig leder Rolf Hovland.

LED-belysning og styringer for smarthus er spesielt i vinden for tiden, og Hovland understreker at guttene har stort fokus på sluttkontroll for å skape gode kundeopplevelser.

– Vi forsikrer oss alltid om at alt fungerer, og tar med oss søppel etc. Det er små detaljer, men noe kundene setter veldig pris på, sier Hovland.

– Vi får alltid god service hos Fylkesnes Bil

Det er ikke første gang Hovland handler bil hos Fylkesnes Bil. Det har han gjort både som privatperson og i næring.

– Jeg har veldig god erfaring med Fylkesnes Bil. De er seriøse, og det er trygt å handle her. Selgerne vi har brukt har vært her i mange år, og det er en trygghet. Det er et tillitsforhold som går begge veier, og man lærer hverandre å kjenne etter hvert, sier han.

– Vi får alltid god service, og er det noe så få vi hjelp. Uansett, så ordner det seg!

De nye bilene deres har spesialtilpasset «elektro-innredning». – Innredningen er fin, sier Hovland. Den er laget for vårt bruk og gjør det enkelt å lagre utstyret vårt.

– Dessuten er bilene god å kjøre, bryter Bjørn Yngve Jørgensen inn. Han er en av elektrikerne i selskapet. Jeg koser meg i bilen, og det betyr mye. Vi bruker tross alt en del tid der.

Det er de andre enige i.

– Kjørekomforten er veldig god, og vi er overrasket hvor lite lyd det er i kupeen – bilene er veldig godt isolerte. Det er akkurat som å kjøre en personbil, egentlig, avslutter gjengen!

Gratulerer, og lykke til med nye biler, gutter!