– Den er helt vidunderlig! Fylkesnes Bil, 04, april 2019

Selv om den nye Hyundai-butikken vår ikke åpner før 27. april, har Hyundai-salget allerede startet fra Fylkesnes Bil-bygget, og ekteparet Kari og Helge Hillestad er av de første som henter seg bil. Den nye Hyundai Ioniq Electric er deres første elektriske bil, men ikke den siste. Bilen er nemlig en «ventebil» inntil de får Hyundai Kona Electric.

 

– Det tok bare en prøvekjøring før vi hadde bestemt oss, sier Hillestad. Bilen har fantastiske kjøreegenskaper og er veldig rolig på veien – den er rett og slett helt vidunderlig.

At de er hyppige brukere av Bømlopakken gjorde også valget enkelt.

– Vi har hytte på Bømlo, og spesielt i sommerhalvåret blir det pendling mellom hytta og jobben på Heiane. Slik sett passer den elektriske Ioniq-en perfekt.

– Den er stilig å se på, økonomisk i drift, miljøvennlig, og har alt vi trenger av utstyr, sier de to. 280 km rekkevidde, kjøling i setene til sommeren, varme i alle seter og i ratt til vinteren, cruise control som tilpasser seg trafikken, nødbremseassistent, smarttelefontilkopling, trådløs mobillading og et godt lydanlegg for bare å nevne noe. Dette blir gøy, sier Kari.

Hos Fargerike Malerboden på Heiane hjelper familien Hillestad kunder fra hele regionen med maling, parkett, flis, tepper, håndverkertjenester og alt annet til oppussing av hus og hjem, og fra 27. april flytter altså Hyundai-butikken vår inn vegg i vegg med Vestlandets største interiørbuikk.

– Det er ekstra kjekt å få levere bil til våre nye naboer, sier Hyundai-selger Arne Risnes. Vi ser frem til et godt samarbeid, og dette er en god start, smiler han.

Malerboden har opp gjennom årene kjøpt mange biler hos Fylkesnes Bil, både privat og i næring. Og det er ikke uten grunn skal vi tro Kari og Helge. – Hos Fylkenes Bil får vi alltid hjelp om det er noe, de har alt til bilen under ett tak. Veldig enkelt, avslutter ekteparet.

Gratulerer med ny bil, og takk for handelen!