Lanseringsfest for nye Hyundai Kona. Bli med oss i Hyundaibutikken torsdag 21.09 kl. 18:00-20:00 Fylkesnes Bil, 19, september 2023

Endelig er nye Hyundai Kona electric på vei til oss, og torsdag 21. september gjentar vi suksessen fra Ioniq 6-lanseringen og inviterer deg på kake, flotte premier og visning av helt nye Kona.

Salgssuksessen Kona er ikke bare blitt større, smartere og stiligere, her får du mer enn 500 km. rekkevidde til under kr. 400.000. I tillegg feirer vi med kun 1,99 % lanseringsrente! Premium-modellen har alt som Ioniq 5 og Ioniq 6 har og enda mer. Les mer om det nye designet og de nye funksjonene.

Har du ikke mulighet til å komme på lanseringen kan du melde din interesse via skjemaet under – eller ring våre gutter på 53404040 (Stord) eller 53487444 (Husnes).

Lanseringsfest

Tid: 21. september kl. 18:00-20:00
Sted: Hyundaibutikken, Meatjønnshaugen 2, 5412 Stord
Premier på inngangsbilletten: gavekort fra Stord Hotell (kr. 3.000), India Gate (kr. 2.000) og Heiane Storsenter (kr. 1.000). Vær tidlig ute, vi trekker premiene på inngangsbilletten kl. 18:00. Deretter blir det gjennomgang av bilen med kake og hyggelig bilprat. Velkommen!

Prøvekjøring

Det blir kun visning av bilen denne torsdagen. Send inn skjemaet under og meld din interesser for prøvekjøring, som starter fra fredagen.

Hyundai Kona kommer til Husnes på mandag 25.09. Fyll ut skjemaet under eller ring Håvard og Dan-Viljar på 53487444 for å prøve bilen.

Lanseringskampanje

Vi har 1,99% kampanjerente som gjelder frem til nyttår. Signerer du kontrakt i lanseringshelgen får du i tillegg ladekort til en verdi av kr. 10.000!

Nye Hyundai Kona electric

Mer enn 500 km rekkevidde til under kr. 400.000, og kun 1,99% rente!

Høydepunkter nye Hyundai Kona

 • Nytt og sportslig design
 • Inntil 514 km. rekkevidde
 • Betraktelig større kupeplass
 • Høyere, med lettere innsteg
 • Hele 30% større bagasjeplass
 • OTA – automatiske oppdatering over nettet
 • Mulighet for stort soltak
 • Hengerfeste
 • El. bakluke
 • Digital nøkkel/mobilnøkkel
 • 360 grader ryggekamera
 • Priser kommer i starten av august. Meld din interesse via skjemaet og bli kontaktet
 • Viktig medlem av Hyundais spennende sortiment
 • Utstyrsnivået Advanced Standard Range (377 km (WLTP)) fra kr. 356,900 (levert Stord)
 • Utstyrsnivået Advanced Long Range (514 km (WLTP)) fra kr. 391.900 (levert Stord)
 • Utstyrsnivået Exclusive Long Range (514 km (WLTP)) fra kr. 416.900 (levert Stord)
 • Utstyrsnivået Premium Long Range (514 km (WLTP)) fra kr. 436.900 (levert Stord)
 • Fyll ut skjemaet under så varsler vi deg når demobilen er her

Spar inntil kr. 22.995

Kampanjerente for nye Hyundai Kona 2024 – Premium utstyrsnivå!
1,99% rente eller vinterhjul/matter. Kampanjen gjelder tom. 1. januar 2024.
Fyll ut skjemaet under eller ring oss på 53404040 (Stord) eller 53487444 (Husnes) for mer info (klikk på lenkene for å ringe).


Utstyrsnivå Advanced – Advanced har en omfattende utstyrspakke som inkluderer svært mye teknologi som standard. Dette inkluderer blant annet LED-lys, 12,3’’ tilkoblet infotainment og 12,3’’ digitalt instrumentpanel, en rekke SmartSense-systemer, V2L, oppvarmet ladeluke, akustisk frontrute og nyheten In Cabin Camera som følger med på sjåførens ansikt for å oppdage tretthet, og mye mer

Utstyrsnivå Exclusive – Exclusive byr i tillegg på elementer som Eco-interiør med miljøvennlige delskinn/delalcantara-seter, smart elektrisk bakluke, oppgraderte LED-lys, trådløs mobillader og oppvarmede bakseter, for å nevne noe. Den har også sotede ruter bak B-stolpen, og mulighet for 19″ felger som tillegg.

Utstyrsnivå Premium – Premium er det fullutstyrte alternativet, som byr på mer eller mindre alt tilgjengelig utstyr som standard. Dette inkluderer blant annet ventilerte comfort relaxation-skinnseter som kan legges tilbake til en nullgravitasjonsposisjon med et knappetrykk, Digital Key 2.0, avansert Head-up Display, kraftig BOSE lydanlegg og de mest avanserte SmartSense-systemene. Denne modellen har sotede ruter bak B-stolpen og med mulighet for 19″ felger og takluke som tillegg.

Meld din interesse og prøv bilen hos oss!

Nytt design, inne og ute

Helt nye KONA Electric har vokst både i lengden og bredden for å gjøre kupeen større, men har samme formspråk som forgjengeren. Den markante fronten har en lyslist som strekker seg langs panseret i bilens bredde.

Lyslisten på bilens bakpart har piksler, og det høytmonterte bremselyset er integrert i den satengmatte kromlisten på spoileren. Designelementer, som den skarpe skrålinjen på sidene og den satengmatte kromlisten, danner en kontur som strekker seg rundt hele bilen.

Helt nye KONA Electric leveres med piksler på lettmetallfelgene, grillen og lyslisten foran. Pikseldesignet er typisk for Hyundais populære elbiler.

OTA – over the air-oppdateringer

Nye Kona er den første Hyundai-modellen som har det helt nye brukergrensesnittet Connected Car Navigation Cockpit og trådløse programvareoppdateringer (over-the-air) av alle systemene i bilen. Dette betyr at du slipper å svinge innom verkstedet for oppdatering av drivlinje, software og navigasjon – dette skjer helt automatisk!

Store skjermer og digital nøkkel

Bilen har to store skjermer. Både infotainmentskjermen, som er en berøringsskjerm på 12,3 tommer, og det digitale instrumentdisplayet, som også er på 12,3 tommer, er montert på dashbordet.

Med Hyundai digital nøkkel kan du låse opp helt nye KONA Electric ved å holde smarttelefonen mot håndtaket på en av fordørene.

Automatisk parkeringsassistent 2.

Helt nye KONA Electric kan lukeparkere, parkere på tvers, rygge inn i og kjøre forover ut av en parkeringsluke automatisk mens du står på utsiden av bilen. Nye Kona har også 360° parkeringskamera som gjør det enkelt å kjøre på smale steder, for eksempel i trange parkeringshus eller en liten vaskehall.

Liker du det du ser? Fyll ut skjemaet og hold deg oppdatert!

Andre om Kona:

Hyundai.no – https://www.hyundai.com/no/bilmodeller/kona-electric.html
Tek.no – Kraftig oppdatert: Vi kjørte nye Hyundai Kona:
https://www.tek.no/nyheter/sniktitt/i/nQjw5m/hyundai-kona-electric
Vi Menn Bil – Har vokst på alle mulige måter:
https://www.klikk.no/motor/bil/elbil/test-hyundai-kona-2023-7328477
TV2 Broom – Dette kan bli en storselger:
https://www.tv2.no/broom/dette-kan-bli-en-ny-storselger/16038428/
Dagbladet – Kan bli en storselger – igjen?
https://www.elbil24.no/nyheter/kan-den-bli-en-storselger-igjen/80195743
Bil- og Motorbloggen – Ikke bare vokst en klasse, men gir over 500 km. rekkevidde til under 400.000 kroner. Vi har kjørt for første gang:
https://bilogmotorbloggen.no/2023/09/14/provekjoring-hyundai-kona-electric/