Om Fylkesnes Bil Husnes

Fylkesnes Bil er forhandler for merkene Mercedes-Benz, Mitsubishi, Peugeot og Hyundai på Stord og i nabokommunene Fitjar, Bømlo, Tysnes, Austevoll og Kvinnherad. Vi har tre avdelinger; Fylkesnes Bil-bygget på Heiane (Mercedes-Benz, Mitsubishi & Peugeot), Hyundaibygget på Heiane (Hyundai) og avdelingen på Husnes (alle merkene). Vi er stolte over å være regionens største bilforhandler – og vi vil fortsette for å strekke oss lenger for å være best på bil i området.

Regionens største utvalg
Hos Fylkesnes Bil på Husnes gir vi deg enkelt bilhold, med et smil – fra innkjøp til service og innbytte. Vi har alltid attraktive biler på lager, og med våre hyppige biltransporter mellom Stord og Husnes får du rask tilgang til hele vårt store utvalg i nye og brukte biler.

Fylkesnes Service Express frakter biler til og fra service mellom Husnes og Stord. Expressen sørger også for at Kvinnheringene har tilgang til hele vårt sortiment av nye og brukte biler.

Service-innlevering og bilutleie
Service-innlevering på Husnes og verkstedleiebil-ordning gjør at du kan fortsette dagen som før, selv om et verkstedbesøk står på planen! Håvard Solheim og Dan-Viljar Sæle står klar til å hjelpe deg i dag – ring 53 48 74 44

Telefonnummer, Stord: +47 53 40 40 40
Telefonnummer, Husnes: +47 53 48 74 44
Organisasjonsnummer: 935 018 293

Våre samarbeidspartnere