e2008 – lovprist av pressen! Fylkesnes Bil, 06, juli 2020

Selgerne hos Fylkesnes Bil på Stord og Husnes er i storslag, og det er ikke bare ventende ferie og gode badetemperaturer som gleder. Bilkonsernet har etter hvert fått et veldig godt utvalg av elektriske biler med god rekkevidde. Peugeot-ansvarlig Fredrik Ottesen gleder seg over godt salg av nye Peugeot e208 (340 km (WLTP)), Hyundai IONIQ electric (311 km (WLTP)) og KONA electric (484 km (WLTP)), Mercedes-Benz EQC (417 km (WLTP)), og ser spesielt fram til at nye Peugeot e2008 SUV (320 km (WLTP)) er på plass foran butikken neste uke.

– Peugeot 2008 har vært en salgssuksess lokalt i mange år. Jeg tror hemmeligheten er bilens fleksibilitet og gode kjøreegenskaper, forteller Ottesen. Den har en størrelse som treffer mange, et høyt innsteg og med god oversikt – den har rett og slett truffet bredt og blir kjøpt av både unge og eldre. Tidligere i år kom den tøffe faceliften og et helt nytt interiør, og nå er altså den elektriske varianten rett rundt hjørnet. Bilpressen har allerede skrevet «en elektrisk bestselger» og «dette blir en elektrisk suksess», smiler en entusiastisk Ottesen.

Nye Peugeot e2008 har 310 km rekkevidde (WLTP), og er i godt selskap. Den har samme flotte designtrekk som e208 (årets bil i 2020), 3008 (årets bil i 2017) og 5008 (årets familiebil i 2018).

Moderne design
Bilselgeren mener Peugeot har truffet innertier med design de siste årene, og at nye e2008 føyer seg godt inn i rekken av tøffe SUV-er fra produsenten.

– Denne bilen er knallstilig, sier Ottesen. Den har et røft og sportslig, men samtidig elegant design, med mange stilige designelementer – lykter med «løveklør», høyreist grill og et interiør som skiller seg ut fra konkurrentene, forklarer han.

e2008 har et moderne og stilrent interiør som skiller seg fra konkurrentene.

Komfort og gode kjøreegenskaper er et annet karaktertrekk ved nye e2008.

– Her sitter du godt i et oversiktlig og moderne førermiljø. Bagasjerommet har god størrelse med enkel innlasting og praktiske oppbevaringsløsninger.

Bilen har ellers nøkkelfri adgang og start, der dørene kan låse seg opp når du nærmer deg bilen med nøkkelen i lommen, uten at du trenger å gjøre noe. Den kan også leveres med trådløs mobillading, sportslige alcantara-seter og panoramasoltak som gir en lys og luftig kupe.

Venter stor interesse
– Vi venter stor interesse så snart demobilen er i hus, forhåpentligvis innen noen få dager. Da er det bare å komme til butikkene på Heiane, Stord og Husnes for prøvekjøring, så følg med på våre nettsider, Facebook og Instagram, sier Ottesen.

Elektriske biler på lager
– e2008 er bestillingsvare, men har ikke veldig lang leveringstid. Ønsker man elektrifisert bil til ferien har vi mye å velge mellom. Hyundai IONIQ electric og KONA electric, og hybridene Mercedes-Benz A-Klasse, GLC-klasse og E-Klasse, Peugeot 508 og Sunnhordlands mest populære bil de siste årene; Mitsubishi Outlander PHEV.

– Vi har altså biler til ferien, enten den skal være elektrisk eller ikke, avslutter den engasjerte bilselgeren.

Enkelt og komplett hos Fylkesnes Bil
I tillegg til regionens største utvalg i nye og brukte biler har Fylkesnes Bil eget skade- og lakkverksted på huset, bilberging, bilutleie, merkeverksted og all-merke-verksted – hos bilhandleren på Heiane får du hjelp når du trenger det. Ta kontakt på 53404040 når du trenger hjelp til bil.

Denne artikkelen sto i Sunnhordlands Bil og Motor 2020-06-19.

Dinside Motor: https://www.dinside.no/motor/en-ny-elektrisk-bestselger/71868708
Motor: https://www.motor.no/artikler/2019/desember/elbil-peugeot-e2008-provekjort/

Fyll ut skjemaet eller ring en av våre selgere i dag for mer info og prøvekjøring! Stord: 53 40 40 40 / Husnes: 53 48 74 44. Kort leveringstid!