Andre om oss

Her er noen tilbakemeldinger frå våre gode kunder.

Omtale

"Aldri et nei å få!"

Kjetil Hestad er samfunnskontakt for lakseprodusentene Engesund på Fitjar, Tombre i Fusa og Linga Laks i Kvam, og fikk i dag overlevert en ny Mitsubishi ASX. Kjetil kjører 3000 km i måneden og har hatt ASX før, og da det ble snakk om ny firmabil ville han ha den igjen! Det er heller ikke første gang den tidligere ordføreren på Tysnes handler bil hos Fylkesnes Bil. – Jeg er kjempefornøyd med service-en jeg får her. Det er aldri et nei når en spør om noe, og selv om de ansatte har travle dager blir man alltid møtt med et smil. Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger, Kjetil!

Kjetil Hestad, om servicen hos Fylkesnes Bil

Omtale

"Fantastisk opplevelse å handle her"

Elisabeth Hjelland driver cateringbyrået Matmarked og leverer mat til store og små arrangementer. Da hun trengte større bil for utkjøring av mat, kom hun til Fylkesnes Bil. – Fantastisk hyggelig opplevelse å handler her, sa hun da hun fikk overlevert sin nye, elektrisk Peugeot Partner. Takk for det, Elisabeth, og lykke til!

Elisabeth Hjelland, om å kjøpe bil hos Fylkesnes Bil

Omtale

Travle byggmestere trenger riktig verktøy!

– Når vi velger leverandører er reklamasjonshåndteringen viktig. Med Peugeot-ene har vi imidlertid ikke hatt behov for den slags. Peugeot har et stort varebilutvalg, bilene deres er praktiske, med enkel inn- og utstigning, god kjørekomfort og ikke minst god driftssikkerhet. De kan egentlig oppsummeres med bare ett ord: pålitelige! Vi er rett og slett veldig fornøyd med Peugeot! Les hele saken her.

Norgeshus Bømlo, Lauritz Sortland, om Peugeot Partner

Omtale

Konge-service!

– Mercedes-Benz B-klasse er en vanvittig bra bil. Fantastisk, rett og slett. Jeg synes jeg har fått mye bil for pengene. Den er god å kjøre, er økonomisk i drift og jeg sitter høyt. Den er også romslig for å være en småbil. Les hele saken her.

Odd Lars Huseth, om Mercedes-Benz B-Klasse

Våre samarbeidspartnere