Andre om oss

Her er noen tilbakemeldinger frå våre gode kunder.

Omtale

- God erstatning for kona!

– Jeg har kjørt mange varebiler men dette er den absolutt beste! Nå er det bare kjekt å kjøre til Sauda, smiler han og legger til; med en slik bil gleder man seg ekstra til å gå på jobb. Han har bare hatt bilen i en måned, men kona har allerede vært med på langtur. –Kjørekomforten er helt fantastisk, skryter Bjørnevik. Vi var på langtur til Notodden i september. Jeg kjørte bort, men fikk ikke lov å kjøre hjem igjen. Da tok kona over. Hun elsker bilen!. Les hele saken her.

Bjørn Endre Bjørevik, om Mercedes-Benz Vito

Omtale

"Beste plassen å kjøpe bil!"

– Fylkesnes Bil er den beste plassen å kjøpe bil! Det er derfor jeg kommer tilbake gang etter gang. Dette er nok den 7. bilen herfra, sier Selle. Jeg får hjelp uten diskusjon. Les hele saken her.

Oddgeir Selle, om det å handle bil hos Fylkesnes Bil.

Omtale

"Aldri et nei å få!"

Kjetil Hestad er samfunnskontakt for lakseprodusentene Engesund på Fitjar, Tombre i Fusa og Linga Laks i Kvam, og fikk i dag overlevert en ny Mitsubishi ASX. Kjetil kjører 3000 km i måneden og har hatt ASX før, og da det ble snakk om ny firmabil ville han ha den igjen! Det er heller ikke første gang den tidligere ordføreren på Tysnes handler bil hos Fylkesnes Bil. – Jeg er kjempefornøyd med service-en jeg får her. Det er aldri et nei når en spør om noe, og selv om de ansatte har travle dager blir man alltid møtt med et smil. Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger, Kjetil!

Kjetil Hestad, om servicen hos Fylkesnes Bil

Omtale

"Fantastisk opplevelse å handle her"

Elisabeth Hjelland driver cateringbyrået Matmarked og leverer mat til store og små arrangementer. Da hun trengte større bil for utkjøring av mat, kom hun til Fylkesnes Bil. – Fantastisk hyggelig opplevelse å handler her, sa hun da hun fikk overlevert sin nye, elektrisk Peugeot Partner. Takk for det, Elisabeth, og lykke til!

Elisabeth Hjelland, om å kjøpe bil hos Fylkesnes Bil

Omtale

Travle byggmestere trenger riktig verktøy!

– Når vi velger leverandører er reklamasjonshåndteringen viktig. Med Peugeot-ene har vi imidlertid ikke hatt behov for den slags. Peugeot har et stort varebilutvalg, bilene deres er praktiske, med enkel inn- og utstigning, god kjørekomfort og ikke minst god driftssikkerhet. De kan egentlig oppsummeres med bare ett ord: pålitelige! Vi er rett og slett veldig fornøyd med Peugeot! Les hele saken her.

Norgeshus Bømlo, Lauritz Sortland, om Peugeot Partner

Omtale

Konge-service!

– Mercedes-Benz B-klasse er en vanvittig bra bil. Fantastisk, rett og slett. Jeg synes jeg har fått mye bil for pengene. Den er god å kjøre, er økonomisk i drift og jeg sitter høyt. Den er også romslig for å være en småbil. Les hele saken her.

Odd Lars Huseth, om Mercedes-Benz B-Klasse

Våre samarbeidspartnere