Prøvekjør nye 5008 nå! Fylkesnes Bil, 07, juni 2017

Endelig er nye Peugeot 5008 på plass i butikken, og demobilen vår står klar til prøvekjøring. Nye 5008 er en stor 7-seter med mange praktiske løsninger, og blir klar for levering senere i år. Under kan du lese litt om denne flotte familiebilen og se vår Peugeot-ansvarlige Sigfred Framnes vise de viktigste egenskapene. Kom innom butikken eller ring Sigfred (53404020) for å avtale prøvekjøring!

Nye Peugeot 5008 er her!

Sigfred har kjørt storebror til Årets Bil i Europa, nye Peugeot 5008, over fjellet. Hør hva han synes, og se når han går gjennom noen av bilens mange funksjoner :).

Posted by Fylkesnes Bil AS on 1. september 2017

 

Ingen andre biler jeg vet om i denne klassen har bedre opplevd kvalitetsfølelse når det gjelder interiøret enn 3008 og 5008, som er identiske!

Dinside.no

Nye Peugeot 3008 er kåret til Årets Bil i Europa 2017 og til høsten er storebror, og bilhøstens mest etterspurte bil klar for det norske markedet. Nye 5008 SUV er en stor 7 seter med et lekkert, nytt ytre og et minimalistisk og ryddig innvendig design.

Det kompakte rattet med integrerte betjeninger og automatgirkassens spektakulære nye styresystem basert på elektriske impulser gir deg enda bedre og mer intuitiv kontroll. Bilen kan selvfølgelig også utstyres med Peugeots store panorama soltak. Sammen med de store vindusflatene gir dette fantastiske lysforhold i kupeen.

Nye 5008 har en spesielt lav lasteterskel og et volum på hele 780 dm3. Det nedfellbare passasjersetet gjør også at man kan frakte 3,2 m lange gjenstander!

 

Vekk sansene med en unik kjøreopplevelse om bord i den gjennomført høyteknologiske PEUGEOT i-Cockpit®. Et fullstendig tilpassbart, digitale head-up instrumenter kombinert med en 8-tommers (avhengig av modell) berøringskjerm gir tilgang til alle viktige data uten at du trenger å flytte blikket fra veien.

 

Peugeots nye iCockpit!